ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΥγεία-Ομορφιά

Απαλλαγείτε από το καθημερινό πιστολάκι και τις ισιωτικές μεθόδους

Ίσια μαλλιά με Brazilian Keratin Treatment

Mεταξένια, λαμπερά και χωρίς φριζάρισμα μαλλιά, για να απαλλαγείτε από το καθημερινό πιστολάκι και τις ισιωτικές μεθόδους με 2 επαναστατικές θεραπείες μαλλιών, από το “Κομμωτήριο Profil” στην Κυψέλη.

Δυο αποτελεσματικές μέθοδοι λείανσης και ισιώματος για σγουρά και φριζέ μαλλιά αλλά είναι επίσης και μία τέλεια θεραπεία αναδόμησης για όλους τους τύπους μαλλιών ακόμη και για τα πιο ταλαιπωρημένα που έχουν υποστεί αλλεπάλληλες τεχνικές εργασίες όπως: ντεκαπάζ, περμανάντ, βαφές, ανταύγειες κλπ.

Τα πλεονεκτήματα των 2 μεθόδων είναι τα εξής:
– Λειαίνουν και να ισιώνουν την τρίχα
– Δίνουν λάμψη και μεταξένια υφή
– Αναδομούν και ενυδατώνουν την τρίχα
– Ενισχύουν την ελαστικότητα
– Κλειδώνουν  το χρώμα
– Εξαφανίζουν το φριζάρισμα

[box type=”success” ]Εκπτωση 52%!!!- 29€ για ισιωτική Μαλλιών Keraterm Hair Ritual διάρκειας 5-6 μήνες & δώρο το ειδικό Σαμπουάν 350ml, από 60€ – 69€ για ισιωτική Μαλλιών Brazilian Keratin Hair Treatment διάρκειας 5-6 μήνες & δώρο το ειδικό σαμπουάν 350 ml, από 120€[/box]

Η Brazilian Hair Treatment δεν έχει καμία σχέση με τις παλιές τεχνικές επεξεργασίες όπως η κλασική ισιωτική και δεν σπάει τους δεσμούς της τρίχας αλλά αντίθετα την κάνει πιο δυνατή, λεία και απαλή από ποτέ!

Η θεραπεία είναι κατάλληλη 100% εγγυημένα για όλους τους τύπους μαλλιών!

Το προϊόν που χρησιμοποιείται δεν περιέχει φορμαλδεΰδη και επικίνδυνα συστατικά και έχει πιστοποιητικά για την καταλληλότητα της σύνθεσής του βάση οδηγίας Ε.Ε.

Profil Κομμωτήριο
Ζακύνθου 10
Κυψέλη – Αττική
2155159234

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *