Επικαιρότητα

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Παύλος Ευθυμίου

Εξιτήριο πήρε λίγο πριν το μεσημέρι από το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος χτες το μεσημέρι δέχθηκε επίθεση με σιδηρολοστό, από άγνωστο στο κέντρο της Αθήνας, λίγα μέτρα από το πολιτικό του γραφείο στην οδό Σόλωνος. Ο πρώην υπουργός φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, αλλά η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό και παρέμεινε προληπτικά για παρακολούθηση στο νοσοκομείο.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο εξέφρασε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη του προς το δικηγόρο κ. Ρούβα, ο οποίος, όπως είπε, ήταν ο καταλύτης που εμπόδισε ένα ενδεχόμενο δολοφονικό χτύπημα και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη λεπτότητα με την οποία χειρίστηκαν το περιστατικό. Ο ίδιος είπε ότι δεν αναγνώρισε το δράστη ανάμεσα στις φωτογραφίες υπόπτων που του έδειξαν οι Αρχές και εξέφρασε την πεποίθηση ότι τελικά θα συλληφθεί. “Όλοι αξίζουμε μια ζωή ασφάλειας” είπε.

Σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας καταδίκασε την άνανδρη επίθεση, ενώ ο ίδιος ο κ. Ευθυμίου έκανε λόγο για παρακράτος δομημένο που κάθε τόσο εμφανίζεται και μετά εξαφανίζεται έκανε λόγο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος την ώρα που χτύπησε τον κ. Ευθυμίου γλίστρησε και έχασε την ισορροπία του και έτσι το τραύμα που του προκάλεσε ήταν ελαφρύ. Επίσης διατάχθηκε έρευνα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τη στάση των δύο αστυνομικών φρουρών του βουλευτή, όταν αυτός δέχτηκε την επίθεση 8.

Τον κ. Ευθυμίου επισκέφθηκαν χθες ο υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *