Αθλητικά

Για το διπλό της σωτηρίας

Προγνωστικά ΣΚ. Η 5η αγωνιστική των playouts της Super League, βρίσκει τον γηπεδούχο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Ψάχνει εναγωνίως το διπλό που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία η ομάδα του Αγρινίου.

https://www.youtube.com/watch?v=KtTYe7KLtdg

Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιαννίκη πήρε τον πόντο στην έδρα του Βόλου και ξεμπέρδεψε με την υπόθεση «παραμονή». Η τύχη του παιχνιδιού κρίθηκε στο πρώτο μέρος. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό ο Σάντσες για τους γηπεδούχους, για να ισοφαίσει στο 29’ ο Λιόσος. Το δεύτερο μέρος κύλησε σε χαμηλό τέμπο, με τις δύο ομάδες να φεύγουν ικανοποιημένες από τη μοιρασιά. Το Under έχει κάνει την εμφάνισή του στα 8/10 τελευταία παιχνίδια στους Ζωσιμάδες.

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη το προηγούμενο Σάββατο για τα playouts (1-0 τον Απόλλων Σμύρνης εντός έδρας). Με αυτό το τρίποντο, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών αγώνων (δύο ήττες από Λαμία και Βόλο, μία ισοπαλία με ΑΕΛ). Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με τους «Βυσσινί» (24 βαθμούς) κι έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Αρκεί στις επόμενες τρεις αγωνιστικές να βάλει από κάτω του μία ομάδα για να μπει στη διαδικασία των μπαράζ, ή δυο ομάδες για να εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή του. Ακολουθούν τα παιχνίδια με Ατρόμητο εντός και με ΟΦΗ στην Κρήτη. Τελευταίο παιχνίδι που έχασαν τα «Καναρίνια» στους Ζωσιμάδες ήταν το 2016. Έκτοτε μετρούν τρεις ισοπαλίες και ένα διπλό, όλα με Under.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε νωρίς από τη μέση την υπόθεση «παραμονή» και έχει στραμμένο το βλέμμα του στον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να το χτυπήσουν το παιχνίδι, με σύμμαχο την προϊστορία και τη λογική χαλαρότητα που επικρατεί στους γηπεδούχους. Έχει αξία το διπλό.

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Goal/goal 2 & Under 3,5 3.30

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *