Επικαιρότητα

Διπλό φονικό στο Περιβόλι Μεγάρων

Στην ασφάλεια δυτικής Αττικής κρατείται και ανακρίνεται ένας 51χρονος ο οποίος προκάλεσε μακελειό με δύο νεκρούς και έναν τραυματία στις 11 το πρωί στο Περιβόλι Μεγάρων. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο δράστης είχε ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού του με μια κυνηγετική καραμπίνα και ζητούσε επιμόνως να μεταβεί στο σπίτι του ένας φίλος του 57 ετών με τον οποίο είχε διαφορές.

Ο 57χρονος πήγε στο σπίτι και οι δύο άνδρες άρχισαν να μιλούν. Όμως κάποια στιγμή ο 51χρονος άρχισε να τον κυνηγάει στο δρόμο πυροβολώντας με την καραμπίνα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην πλάτη.

Την ώρα εκείνη περνούσαν ένας 27χρονος και ένας 29χρονος οι οποίοι προσπάθησαν να σταματήσουν το δράστη αλλά αυτός τους πυροβόλησε και τους σκότωσε εν ψυχρώ.

Στη συνέχεια πήγε μόνος του σε μοναστήρι της περιοχής Μεγάρων παρέδωσε στον ηγούμενο την καραμπίνα και του είπε να καλέσει την Αστυνομία. Λίγο αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια. Ο 57χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *