Επικαιρότητα

Δυναμική κατάληψη από τις καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. που δεν τις επαναπροσλαμβάνει

BoNyHawIcAAIRG1

Διορία να απομακρυνθούν από το υπουργείο Οικονομικών έδωσε η αστυνομία στις καθαρίστριες

«Αν δεν αποχωρήσετε, θα κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στις συγκεντρωμένες που έχουν καταλάβει εδώ και περίπου μισή ώρα το υπουργείο. 

Οι απολυμένες καθαρίστριες πάντως απαντούν ότι δεν υποχωρούν και το μόνο που ζητούν είναι να επιστρέψουν στη δουλειά τους και η κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση του δικαστηρίου. 

Για την ώρα πάντως, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων είναι διακριτική. 

Οι καθαρίστριες αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να μην τις επαναπροσλάβει παρά την απόφαση του δικαστηρίου για το αντίθετο.

Οι απολυμένες καθαρίστριες ζητάνε τώρα συμπαράσταση από τον κόσμο


Όπως είπαν μάλιστα νωρίτερα στο MEGA, σε χθεσινή συνάντησή τους με τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων τους αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθούν παρά την απόφαση του δικαστηρίου.

«Δεν μπορείτε να μην εκτελείτε δικαστικές αποφάσεις», απαντούν εκείνες και γι’ αυτό σήμερα αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη στο υπουργείο Οικονομικών. «Έτσι απαντούμε στις αποφάσεις σας», τονίζουν.

Μια σκέψη για το “Δυναμική κατάληψη από τις καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. που δεν τις επαναπροσλαμβάνει

  • Κάλεσμα συμπαράστασης απευθύνουν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του κτηρίου στην οδό Καραγεώργη Σερβίας, καθώς παρότι δικαιώθηκαν δικαστικά, δεν επαναπροσλαμβάνονται.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *