Αθλητικά

Δυνατά ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη

Με σημαντική νίκη ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν, αφού επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Για το “Δικεφάλο του Βορρά” σκόραραν ο Μάρκος Αντόνιο (8΄) και Σέρτζιο Κονσεϊσάο (41΄).

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να «ανοίξει το σκορ» στο 8΄ όταν ο Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή του ΟΦΗ και ο Μάρκος Αντόνιο με πλασέ «νίκησε» τον Μάλαρζ (0-1).
Μετά το γκολ οι Θεσσαλονικείς ήλεγξαν πλήρως το παιχνίδι και δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή του στον αγώνα στο 33΄, αλλά το σουτ του Σίμιτς απέκρουσε ο Χαλκιάς. Λίγο νωρίτερα οι Κρητικοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κονσεϊσάο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Τελικά ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο πριν λήξει το ημίχρονο. Στο 41΄ ο Μουσλίμοβιτς «έστρωσε» με το στήθος στον Κονσεϊσάο, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα του Μάλαρζ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του ΟΦΗ μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε το «τρίποντο».

Διαιτητής: Κύρκος (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κουνενάκης, Σταυρακάκης – Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ: (Φράντισεκ Στράκα): Μάλαρζ, Ταραλίδης (74΄ Ρουμπάκης), Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς (61΄ Κοστόφσκι), Σταυρακάκης, Δημούτσος, Βενέτης, Κουνενάκης, Εντόι, Ερέρα (46΄ Σφακιανάκης).
ΠΑΟΚ: (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης, Μάρκος Αντόνιο, Κοντρέρας, Γκαρσία (46΄ Μπαλάφας), Βερόν, Κονσεϊσάο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια (81΄ Λάκης), Μουσλίμοβιτς (+90΄ Αθανασιάδης).

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *