Επικαιρότητα

Εν ψυχρώ εκτέλεση ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του

 

astinomia2Θύμα “μαφιόζικης ενέδρας έπεσε τα ξημερώματα ο 40χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων, Μπάμπης Λαζαρίδης. Άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον άτυχο άνδρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε με τη σύντροφό του τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη 31 ετών και το παιδί τους, στην οδό Αλκυονιδών 1 στη Βούλα και τον “γάζωσαν” με καλάσνικοφ. Ο Μπάμπης Λαζαρίδης έπεσε νεκρός, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη τραυματίστηκε στα πόδια και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η Ασφάλεια αποδίδει το έγκλημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.


Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου

Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια μόλις είχαν βγει από το ξενοδοχείο και μπήκαν στο πολυτελές τζιπ W του Λαζαρίδη όταν δέχθηκαν επίθεση από δύο αγνώστους που φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας.

Οι δράστες, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν κρυμμένοι μέσα σε πρασιά απέναντι από το ξενοδοχείο και μόλις είδαν το ζευγάρι τους πλησίασαν γρήγορα και ο ένας γάζωσε τον 40χρονο με όπλο καλάσνικοφ. Ο Λαζαρίδης δέχθηκε σε όλο το σώμα τουλάχιστον είκοσι σφαίρες, ενώ η Ηλιάδη τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Η Αστυνομία αποδίδει σε προσωπικές διαφορές τη δολοφονία δεδομένου ότι από το παρελθόν ο Λαζαρίδης έχει απασχολήσει τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις.

iliadiΠριν από ένα χρόνο κατηγορήθηκε ως ηθικός αυτουργός στην απόπειρα δολοφονίας του ανταγωνιστή του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου “Καραμέλα” Γιάννη Βουτυράκου, που είχε γίνει στις 28/10/2007, με εκτελεστή πρώην υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές. Για την υπόθεση αυτή ο Λαζαρίδης απαλλάχθηκε με βούλευμα.

Στις 4 Μαρτίου του 2008 εξερράγη αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός από εφτά μασούρια δυναμίτιδας στο κέντρο “Μούσες”, στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης ο Λαζαρίδης, που από την ισχυρή έκρηξη έπαθε σοβαρές ζημιές. Τότε είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεχόταν απειλές.

Προανάκριση για την δολοφονία και έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και πιθανόν του ηθικού αυτουργού διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *