θέατρο

Η Νεράιδα και το Παληκάρι από 7 ευρώ είσοδο!

Το Broadway παρουσιάζει, για πρώτη φορά στο θέατρο, την ανεπανάληπτη κωμωδία της FINOS FILMS,  η «Η Νεράιδα και το Παληκάρι», από τον σκηνοθέτη των επιτυχιών (Γοργόνες & Μάγκες, Μαριχουάνα Stop, Πετάει-Πετάει κα) Γιώργο Βάλαρη!
…με τους Μ.Κορινθίου, Π.Πετράκη, τον μύθο του Θεάτρου μας Γ.Κωνσταντίνου στο ρόλο του πατέρα Φουρτουνάκη και τη μοναδική κυρία Χ.Διαβάτη στο ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη.
….μια υπερπαραγωγή με 30μελή θίασο, τον παραδοσιακό Κρητικό χορευτικό σύλλογο του Αντώνη Βασσάλου και τον δημοφιλή Κρητικό λυράρη ΝΙΚΟ ΖΩΙΔΑΚΗ με την ορχήστρα του να ερμηνεύει ζωντανά στη σκηνή μαντινάδες αλλά και νέες μελωδίες.
[box type=”success” ]Από 7€ για είσοδο 1 ατόμου σε όλες τις ζώνες στην υπερπαραγωγή ”Η Νεράιδα και το Παληκάρι”, από τον σκηνοθέτη των επιτυχιών Γ.Βάλαρη, στο Broadway. Mε τους Μ.Κορινθίου, Π.Πετράκη, Γ.Κωνσταντίνου, Χ.Διαβάτη, πολυμελή θίασο & το δημοφιλή Κρητικό λυράρη ΝΙΚΟ ΖΩΙΔΑΚΗ![/box]

Στην Κρήτη όπου διαδραματίζεται η ιστορία μας, οι βεντέτες έχουν την τιμητική τους. Έτσι λοιπόν οι δύο γνωστές και εύπορες οικογένειες οι Φουρτουνάκηδες και οι Βροντάκηδες, κρατώντας την παράδοση της βεντέτας ανα τους αιώνες,  είναι στα μαχαίρια. Δεν μιλούν, ούτε χαιρετούνται όταν ανταμώνουν και φυσικά προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν μακριά τα μοναχοπαίδια τους μην τύχει και ειδωθούν και αγαπηθούν

– Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κορινθίου (Κατερινιώ), Παναγιώτης Πετράκης (Μανούσος), Κοσμάς Ζαχάρωφ (πατέρας Βροντάκης), Σταύρος Νικολαίδης (Ενωμοτάρχης), Σπύρος Μεριανός (Ιερέας), Ευτυχία Φαναριώτη (Λενιώ), Ανδρέας Κωνσταντινίδης (Μανολιός), Πέτρος Ξεκούκης (Σκανταλάκης)

– Στο ρόλο του πατέρα  Φουρτουνάκη ο Γιώργος Κωνσταντίνου

– Στο ρόλο της μητέρας Φουρτουνάκη η Χρυσούλα Διαβάτη

– ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΙΔΑΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *