Αθλητικά

Θέλει να φύγει από την ΑΕΚ ο Ριβάλντο, να πάει στο…Ουζμπεκιστάν

Την επιθυμία του να αποδεσμευθεί άμεσα από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ριβάλντο στη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος άσος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και ζήτησε να μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM”, ο Ριβάλντο αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πολύ συμφέρουσα πρόταση από ομάδα της Ασίας, χωρίς να πει το όνομά της, και ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του δεν έχει καμία σχέση με την δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη ότι θα αποχωρήσει από την ηγεσία της ΠΑΕ τον επόμενο Μάιο.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι είχε ενημερώσει τη διοίκηση από την περασμένη Κυριακή για την πρόταση που δέχθηκε και τόνισε ότι δεν έχει ζητήσει χρήματα για τη λύση του συμβολαίου του.

Από τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου, γίνεται αντιληπτό ότι η διοίκηση της ΑΕΚ έχει συμφωνήσει στο αίτημά του και απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να αποτελέσει ο Ριβάλντο παρελθόν από την Ένωση και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Ομόνοια και τον Παναθηναϊκό, χωρίς πάντως να αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο αυτό.

Στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε και το όνομα της νέας του ομάδας, είναι η Κουρούβτσι (Μπουνιοντκορ) από το Ουζμπεκιστάν.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *