Αθλητικά

Ρόζενμποργκ-Άρης 2-1

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Τρόντχάϊμ από τη Ρόζενμποργκ για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ ύστερα από μέτρια εμφάνιση ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο όπου οι Νορβηγοί επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους στο γήπεδο. Ο Μόλντσκρεντ στο 37΄ και ο Πρίτσα στο 67΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Τροντχάιμ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ρουίς (43΄).
Η Ρόζενμποργκ απέδειξε ότι μόνο εύκολος αντίπαλος δεν ήταν για τους παίκτες του Εκτορ Ραούλ Κούπερ καθώς κατάφεραν να επικρατήσουν στον χώρο της μεσαίας γραμμής και να ασκήσουν μεγάλη πίεση στην άμυνα του Άρη, χωρίς πάντως να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στο πρώτο μέρος.

Αντιθέτως ο Άρης ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 11΄, με το σουτ του Ρουίς έξω από την περιοχή να υποχρεώνει τον Ορλουντ σε σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ. Το παιχνίδι εξελισσόταν χωρίς μεγάλες φάσεις, με τον Αρη να έχει τον έλεγχο και να μην κινδυνεύει.

Μετά το 30΄ οι Νορβηγοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν στο 37΄ με γυριστό σουτ του Μόλντσκρεντ μέσα από την περιοχή. Η ελληνική ομάδα, όμως, δεν το έβαλε κάτω και στο 43΄, μετά από ασίστ του Χαβίτο, ο Ρουίς με κοντινή προβολή ισοφάρισε (1-1).

Ίδια περίπου εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς πιο επιθετικοί ενώ ο Αρης προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει στην κόντρα επίθεση προς την εστία του Ορλουντ. Η Ρόζενμποργκ, που αποδιοργάνωσε την άμυνα του Άρη με τις συνεχείς εναλλαγές της μπάλας στην επίθεση, πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 67΄ με έξυπνο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής που νίκησε τον Σηφάκη γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που βάζει πλέον για τα καλά τους Νορβηγούς στο «παιχνίδι» της πρόκρισης.
Στο 74΄ μάλιστα η Ρόζενμποργκ λίγο έλειψε να κάνει και το 3-1 με τον Μόλντσκρεντ, ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντά.

Διαιτητής: Ερικ Μπράαμχααρ (Ολλανδία)

Κίτρινες: Ντόρσιν, Πρίτσα – Βανγκέλι, Ρονάλντο Γκιάρο

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (Νιλς Αρνε Έγκεν): Όρλουντ, Λούστιγκ, Ντόρσιν, Άναν, Μπιάρσμιρ, Μόλντσκρεντ (90΄ Όλσεν), Ντεμίντοφ, Ίβερσεν, Σκίελμπρεντ, Χένρικσεν, Πρίτσα (86΄ Γιάμτφαλ)

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Κάλβο (82΄ Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (62΄ Τσέζαρεκ), Φατί (70΄ Τόχα), Μίσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 2ου ομίλου

ΑΓ.  Ν-Ι-Η  ΓΚΟΛ  Β.
Λεβερκούζεν    2   1-1-0   5-1    4
Άρης               2   1-0-1   2-2   3
Ρόζενμποργκ   2   1-0-1   2-5    3
Ατλέτικο Μ.     2   0-1-1   1-2    1

Πηγή: ΕΡΤ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QcOqkrpUmZI[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *