ΤαξίδιαΤαξιδιωτικά άρθρα

Μονοήμερη Αυγουστιάτικη κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό! με το Aegean Glory

krouaziera
Η Pleasure Cruises , με την πολυετή εμπειρία στο χώρο , σας ταξιδεύει στις ομορφιές του Αργοσαρωνικού με το πλήρως ανακαινισμένο Aegean Glory .
Κάθε κρουαζιέρα να αποτελεί μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία . Για όλο τον Αύγουστο προσφορά μόνο με 49/άτομο.
Γευτείτε τον πλούσιο μπουφέ με φαγητά που φτιάχνονται καθημερινά και μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία , ιδανικές συνθήκες ταξιδίου υπο όλες τις καιρικές συνθηκες . Για ακόμη περισσότερη άνεση και πολυτέλεια επιλέξτε την V.I.P Executive Class και απολαύστε μοναδικές στιγμές αναψυχής απολαμβάνοντας ειδικό χώρο στο κατάστρωμα , δωρεάν ποτά καθ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας καθώς και έναν πολυτελή γκουρμέ μπουφέ σε ένα ιδιαίτερο και πολυτελέστατο περιβάλλον . Τέλος, αποκλειστικά για την V.I.P Executive Class ,προσφέρεται δωρεάν εκδρομή στον Ναό της Αφαίας και στην Εκκλησία του Αγ. Νεκταρίου στην Αίγινα καθώς και την τσάντα του Aegean Glory με μοναδικά δώρα έκπληξη, για να κρατήσετε για πάντα στη μνήμη σας την μοναδική αυτή εμπειρία.
  • Αποδράστε τώρα για μία ημέρα και απολαύστε τα νησιά, τον ήλιο και τη θάλασσα, με μία μονοήμερη κρουαζιέρα στα κρυστάλλινα νερά του Αργοσαρωνικού!
  • Επισκεφτείτε την Ύδρα (παραμονή περίπου 2 ώρες), την Αίγινα (παραμονή περίπου 2 ώρες) και τον Πόρο (παραμονή περίπου 1 ώρα) και απολαύστε πλούσιο φαγητό στο μπουφέ και κάντε μπάνιο στην πισίνα !
  • Η κρουαζιέρα ισχύει αποκλειστικά, για όλο τον Αύγουστο και περιλαμβάνει: – Πλούσιο γεύμα-μπουφέ – Φαντασμαγορικό πρόγραμμα με ζωντανή ορχήστρα
  • Το Aegean λόγω της ταχύτητάς του, δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες του να παραμείνουν στα νησιά για περισσότερη ώρα. Επίσης διαθέτει ζωντανή μουσική που ικανοποιεί τις διάφορες εθνικότητες των επιβατών του πλοίου!
  • Επιπλέον, ο πλούσιος μπουφές του, δίνει τη δυνατότητα σε όλους να διαλέξουν αυτό που επιθυμούν, αλλά και παράλληλα να δοκιμάσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από πολλά και διαφορετικά είδη φαγητού όπως κρέας, ψάρι, κοτόπουλο, γλυκά και μοναδικά πιάτα!
  • Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας είναι το εξής: Πειραιάς Επιβίβαση στο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (Πύλη Ε2/Ε1) 08:15 – Αναχώρηση από Πειραιά Πόρος – Άφιξη στον Πόρο, ένα γραφικό νησί σε μικρή απόσταση από την Πελοπόννησο, ένας πράσινος παράδεισος από λεμονιές και πεύκα. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Ρολόι του Πόρου, απ’όπου έχετε απεριόριστη πανοραμική θέα του νησιού! – Αναχώρηση από τον Πόρο Πλούσιο γεύμα (buffet) επί του πλοίου Ύδρα – Άφιξη στην Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα ελληνικά νησιά. Το αμφιθεατρικό λιμάνι της Ύδρας προσφέρει μια γραφική ποικιλία από υπαίθριες ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα. Τα σοκάκια κρύβουν μικρούς θυσαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Δυνατότητα για μπάνιο. – Αναχώρηση από Ύδρα Αίγινα – Άφιξη στην Αίγινα. Δυνατότητα προαιρετικής επίσκεψης στο Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στο Ναό της Αφαίας, για πανοραμική εκδρομή ή για μπάνιο στην οργανωμένη παραλία κοντά στο πλοίο, με καταγάλανα νερά και ψιλή άμμο. Μην ξεχάσετε να πάρετε τα φημισμένα φυστίκια Αιγίνης! – Αναχώρηση από Αίγινα Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα / διασκέδαση εν πλω Πειραιάς 19:30 – Άφιξη στον Πειραιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *