Συναυλίες (Live)

Μάριος Φραγκούλης & Γιώργος Περρής στο Ηρώδειο

Mediterranea – Στη μέση της γης… Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ηρώδειο.

Μετά από μια λαμπρή περιοδεία που ο κόσμος αγκάλιασε και ζέστανε με την ανάσα του, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής κλείνουν δυναμικά και ηχηρά τη φετινή τους περιοδεία στο Ηρώδειο, με μία εντελώς διαφορετική συναυλία.

Οι δύο ερμηνευτές, αφού ταξίδεψαν στην Ελλάδα και την Κύπρο με την Κιβωτό, την καλοκαιρινή περιοδεία παρουσίασης της ομότιτλης, νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, κράτησαν την τελευταία υπόκλιση για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Κάτω από τη λάμψη του αρχαίου βράχου, ανάμεσα στους Θεούς και τους ανθρώπους, στη σκηνή του αρχαίου Ωδείου, στήνουν τη δική τους μέση γη, την Mediterranea και τη γεμίζουν με τραγούδια από όλο τον κόσμο.

Ακούραστοι ταξιδιώτες, οι δύο έξοχοι ερμηνευτές μοιράζονται με το κοινό τους στιγμές από τη διεθνή τους πορεία και τραγουδούν σε 5 γλώσσες, με τη συνοδεία 15 εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών.

Μαζί τους θα είναι ο πολυβραβευμένος με 6 μουσικά βραβεία Grammy μουσικός και ενορχηστρωτής Jorge Calandrelli ( Bennett, Streisand, Dion , Yo Yo Ma , Domingo ) και η σπουδαία Diva της pop μουσικής, η μοναδική Τina Arena. Συμμετέχουν επίσης η γνωστή Ισραηλινή σοπράνο Daniella Lugassy και ο πρωτοεμφανιζόμενος νέος που εδώ κάνει το ντεμπούτο του, ο τραγουδιστής Aris Athan.

Ωρα έναρξης: 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Άνω διάζωμα: 18€
Ζώνη Γ’: 30€
Ζώνη Β’: 40€
Ζώνη Α’: 50€
Διακεκριμένη: 60€

ΠροπώλησηTicket Services (Πανεπιστημίου 39), 210 7234567,ticketservices.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *