Επικαιρότητα

Μακελειό με τρεις νεκρούς τη νύχτα στο Ηράκλειο της Κρήτης

Μακελειό με τρεις νεκρούς τη νύχτα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δράστης και αυτόχειρας είναι ένας 36χρονος Ρουμάνος ο οποίος σκότωσε την πρώην μνηστή του και τον οδηγό του αυτοκινήτου στο οποίο επιβιβάστηκε ενώ πυροβόλησε και τραυμάτισε ελαφρά τον Έλληνα αντίζηλό του. Στη συνέχεια έστρεψε το περίστροφο στο κεφάλι του.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες τη νύχτα στη διασταύρωση της Λεωφόρου Δημοκρατίας και Ρόδων του Ηρακλείου, όταν η νεαρή Ρουμάνα, που δούλευε ως οικιακή βοηθός σε σπίτι καθηγητών επί της οδού Αντωνίου Μηλιαράκη, επέστρεφε σπίτι της. Στο δρόμο καιροφυλαχτούσε ο ομοεθνής και πρώην εραστής της, που είδε την οικιακή βοηθό να επιβιβάζεται σε μια μαύρη BMW με οδηγό ένα 33χρονο και συνοδηγό ένα σχεδόν συνομήλικό του, ο οποίος και διατηρούσε σχέση με τη νεαρή Ρουμάνα. Αμέσως μόλις έστριψε το αυτοκίνητο από την Μηλιαράκη στη Ρόδων, ο Ρουμάνος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου και των επιβατών του. Οι σφαίρες από το περίστροφο ρώσικης προέλευσης βρήκαν και τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο εκτός ελέγχου έπεσε πάνω σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός έμεινε νεκρός στο τιμόνι, η Ρουμάνα ίσα που πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα και να σωριαστεί νεκρή στο έδαφος και ο 34χρονος συνοδηγός αν και τραυματισμένος ελαφρά πρόλαβε να βγει από το όχημα και να το βάλει στα πόδια πανικόβλητος.

Η τραγωδία ωστόσο δεν είχε ολοκληρωθεί. Ο 36χρονος Ρουμάνος επέστρεψε στην οδό Μηλιαράκη και αυτοπυροβολήθηκε. Λίγα λεπτά αργότερα οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έβρισκαν το πτώμα μέσα σε μια λίμνη αίματος και πλάι το φονικό όπλο.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *