Ελληνική μουσικήΕλληνικό ροκΜΟΥΣΙΚΗ

ΜyStage Music Contest – Μουσικός διαγωνισμός για ανεξάρτητους καλλιτέχνες

'myStage Music Contest' Το mpGreek®, το μεγαλύτερο μουσικό δίκτυο για την Ελληνική ψηφιακή ψυχαγωγία, ενώνει τις δυνάμεις του με την  Warner Music Greece για τη δημιουργία ενός  παγκόσμιου μουσικού διαγωνισμού στο χώρο του διαδικτύου, το “myStage Music Contest” με έπαθλο την υπογραφή δισκογραφικού συμβόλαιο με τη Warner Music Greece.

Ανένταχτοι καλλιτέχνες οι οποίοι δεν έχουν συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα διαγωνιστούν με απώτατο στόχο την εξασφάλιση ενός δισκογραφικού συμβολαίου για την κυκλοφορία ενός single ή album, με τη Warner Music να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα παραγωγής και προώθησης.
Το MyStage είναι η πιο πρόσφατη υπηρεσία του mpGreek και είναι μια μουσική ψυχαγωγική κοινότητα για το Ελληνικό Internet.  Προσφέρει μουσική, videos, blogs, φωτογραφίες καθώς και Ελλήνων χρηστών και καλλιτεχνών.
Ανεξάρτητοι Έλληνες καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιούν το site για να προωθούν την δουλειά τους που μπορεί να είναι από ένα τραγούδι έως ολόκληρα  albums ή video clips, στίχοι κτλ. Οι κανονικοί χρήστες του mpGreek (μη καλλιτέχνες) μπορούν να δημιουργούν το προφίλ τους, να γράφουν και να  σχολιάζουν όσα τους ενδιαφέρουν. Σε λιγότερο από ένα μήνα έχουν εγγραφεί περισσότεροι από 750 καλλιτέχνες και οι χρήστες μέσω μιας VIP αποκλειστικής πρόσκλησης.

Ο διαγωνισμός myStage Artist Contest  είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μέσω internet για την ελληνική μουσική σκηνή και επιτρέπει σε καλλιτέχνες να διαγωνιστούν με βάση την δημοτικότητά τους, τις ψήφους, τις επισκέψεις και την βαθμολογία που θα συγκεντρώσουν  από τους υπόλοιπους επισκέπτες και χρήστες του site. Η Warner Music Greece θα παρέχει στον τελικό μεγάλο νικητή ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, και πλήρη υποστήριξη.

Ο Γεράσιμος Μαριάτος , γενικός διευθυντής της Warner Music Greece σχολίασε:  “Αν και η μουσική μιλάει την γλώσσα της ελευθερίας,  αρκετές φορές αντιμετωπίζει εμπόδια που φράζουν την πρόσβαση σε αυτήν για αρκετούς ανθρώπους.  Η Warner Music θεωρεί το internet ένα πολύτιμο εργαλείο για την δημιουργία και εξάπλωση της μουσικής. Είμαστε σίγουροι πως ο mpGreek και η νέα του υπηρεσία “MyStage” είναι το ιδανικό περιβάλλον για τον σκοπό του MyStage Music Contest και θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα καθώς ο mpGreek είναι ο ηγέτης στην ελληνική μουσική αγορά του διαδικτύου με τεχνογνωσία και εμπειρία. Η συνεργασία αυτή της Warner Music Greece με το mpGreek / myStage για αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό, θα δημιουργήσει ευκαιρίες σε ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους να ενταχθούν….. στη δική μας «σκηνή».

« Το mpGreek έχει περισσότερες από 650.000 επισκέψεις το μήνα από τους χρήστες που αγοράζουν ή ακούνε  μουσική. Τώρα προσφέρουμε στους νέους καλλιτέχνες μια μοναδική ευκαιρία να ακουστούν και να ψηφιστούν από τους ανθρώπους που αγοράζουν μουσική» , λέει ο Αλέξης  Κομπογιάννης, διευθυντής του mpGreek . «Η Warner είναι μια πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία που καινοτομεί και είναι έτοιμη για το επόμενο μεγάλο βήμα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την συνεργασία μας με την Warner και την μεγάλη ευκαιρία που μας δίνεται. Ο νικητής του διαγωνισμού θα μας βοηθήσει στο να παρουσιάσουμε στο διεθνές κοινό ένα πρωτοποριακό έργο Έλληνα καλλιτέχνη»

Οι ημερομηνίες και οι επίσημοι κανόνες θα ανακοινωθούν σύντομα

Για μια προεπισκόπηση πηγαίνετε στο www.mpGreek.com/mystage.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *