ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο μικρό smartphone Nokia 215 που θα κοστίζει μόλις $29

nokia-215

Στην έκθεση CES 2015 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Las Vegas, η Microsoft παρουσίασε ένα νέο κινητό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για το Nokia 215, μια συσκευή για κάθε ηλικία και χρήστη που φαίνεται απλό στην χρήση και διατηρεί τις σημαντικότερες δυνατότητες ενός smartphone.

Το Nokia 215 θα διατίθεται σε απλή έκδοση και σε dual-SIM. Το εντυπωσιακό της συσκευής είναι η διάρκεια μπαταρίας που, όπως αναφέρθηκε θα κρατάει 29 μέρες αναμονής (21 για την dual-SIM έκδοση) ή 50 ώρες ακρόασης MP3, αριθμοί πολύ εντυπωσιακός την στιγμή που κάθε κοινή συσκευή κρατά μετά βίας δυο. Ταυτόχρονα, δεν μένει πίσω στις σύγχρονες απαιτήσεις των χρηστών καθώς προσφέρει πλοήγηση μέσω του Opera για κινητά, Facebook, Facebook Messenger και Twitter υποστηρίζοντας ενημερώσεις.

Όλα αυτά συνοδεύονται από Bluetooth 3.0, οθόνη 2.4 ιντσών, κάμερα 0.3 και το παλιό γνώριμο πληκτρολόγιο για εύκολη καθημερινή χρήση.

Το Nokia 215 θα κυκλοφορήσει σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική στο πρώτο τρίμηνο του 2015 με τιμή 29 δολάρια χωρίς τους φόρους και τις επιπρόσθετες χρεώσεις.

[του συνεργάτη μας DAILYFIX.GR]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *