ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Hotmail αλλάζει και γίνεται Outlook.com

H Microsoft θέλει να μετατρέψει τα πάντα επάνω στον πλανήτη σε Tiles και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Το design είναι φοβερό, ο minimal χαρακτήρας των Windows 8 που έρχονται είναι απίστευτος και το Hotmail.com ξαφνικά γίνεται Outlook.com και δίνει μία εντελώς διαφορετική αίσθηση σε αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα σαν Microsoft Mail Services.

Το Outlook.com έρχεται με ένα νέο σχεδιαστικά look που μας προτρέπει όπως είπαμε στα..Tiles των Windows 8. Με ένα απλό και Minimal design η Microsoft θέλει να περάσει σε όλο τον κόσμο τον νέο χαρακτήρα της που είναι απλός, λιτός και απέριττος. Ούτως ή άλλως το hotmail είχε μαζέψει κάποιες κακές κριτικές τον τελευταίο καιρό και η Microsoft θέλει να ανανεώσει τις υπηρεσίες της και να γίνει ένας απο τους βασικούς παίκτες στον χώρο αυτό διορθώνοντας παράλληλα και όποια προβλήματα υπήρχαν.

Θα δείτε πως στο νέο outlook.com οι “Windows Live” ονομασίες μας αποχαιρετούν και τη θέση τους καταλαμβάνει η ονομασία People (για το Windows Live Contacts) και το Live Calendar γίνεται απλά “Calendars”. Tα νέα χαρακτηριστικά του Outlook.com φέρνουν νέα εξελιγμένη τεχνική μπλοκαρίσματος Spam Mail, ενσωμάτωση των Facebook, Twitter, Linkedin και άλλων κοινωνικών δικτύων στη σελίδα που βλέπετε τα emails σας, δυνατότητα κλήσεων μέσω Skype αλλα και ένα εξελιγμένο stylish περιβάλλον που είναι παραμετροποιήσιμο και μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Για να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό email με μορφή “username@outlook.com” μπορείτε να μεταβείτε εδώ και τώρα στο Outlook.com

[DAILYFIX.GR @ apn]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XFamMtp6tG8[/youtube]

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *