Νηστίσιμο Σιροπιαστό Γλυκό από Χαλβά με τραγανό Φύλλο Κρούστας
Νηστίσιμο Σιροπιαστό Γλυκό από Χαλβά με τραγανό Φύλλο Κρούστας. Αν σας αρέσει ο χαλβάς, τότε φτιάξτε την συνταγή μου και γευτείτε το πιο νόστιμο σιροπιαστό παντεσπάνι με τραγανό φύλλο κρούστας!
Εννοείται πανεύκολο και με ελάχιστα υλικά!
Μια συνταγή της MyKitchenGr teti
Υλικά Σιροπιαστό Γλυκό
για ταψί 43x 34
Για το σιρόπι
1 λίτρο νερό
1 κιλό ζάχαρη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Υλικά για το παντεσπάνι
800γρ χαλβά σοκολάτα
450γρ χαλβά αμύγδαλο
1 λίτρο φυσικό χυμό πορτοκάλι
300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
150γρ σιμιγδάλι ψιλό
3 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 πακέτο φύλλο κρούστας
Ηλιέλαιο για το ράντισμα των φύλλων
Στρώνουμε 7 φύλλα κάτω και 5 επάνω
Ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180βαθμούς αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα για 1 ώρα και 10 λεπτά. Όταν πάρει το επιθυμητό χρώμα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.