Ελληνική μουσικήΣυναυλίες (Live)

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live με «φίλους» στον Λυκαβηττό

tn_tn_01.pliatsikasΣτην πιο επιτυχημένη στιγμή της προσωπικής του πορείας, ο Φίλιππος Πλιάτσικας προετοιμάζεται για την μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Μετά την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «ΟΜΝΙΑ» και την θερμή ανταπόκριση του κοινού αλλά και εν μέσω των sold out παραστάσεων με τον Βασίλη Καζούλη και τον Μανώλη Φάμελλο στον Σταυρό του Νότου, μας κλείνει το επόμενο σημαντικό ραντεβού, στις 29 Ιουνίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού.
Η Συναυλία, που θα είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, θα έχει δύο άξονες.
Α’ μέρος: ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΗΧΟ με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ
Β’ μέρος: ΟΜΝΙΑ & ΡΟΚ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Συμμετέχουν: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλης, η Ευσταθία και ο ράπερ MC Yinka. Τα τραγούδια του, απ’ το ’90 μέχρι σήμερα και απ’ την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι τα προσωπικά  του Άλμπουμ, θα μοιραστούν σε κλασικό ήχο, όπως έγινε στις δυο sold out συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που αποτυπώθηκαν σε cd «Ταξιδεύοντας με άλλο ήχο», και σε αμιγώς ηλεκτρικό ήχο με την καινούρια πρόταση και φρέσκο αέρα που έφερε το «ΟΜΝΙΑ», γι’ αυτό και η παράσταση ονομάστηκε «Ταξιδεύοντας με ήχο…ΟΜΝΙΑ».

Και στα δύο μέρη θα ακουστούν τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία, όπως το «Μοναξιά μου όλα» ή το «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» και «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο» θα σμίξουν με τα νεότερα «Τι δεν έμαθε ο θεός», το «Πες κάτι» αλλά και τα πρόσφατα από το «ΟΜΝΙΑ», «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» ή το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη».

tn_01.pliatsikasΣε αυτή την μεγάλη βραδιά θα έχει δίπλα του και αρκετούς φίλους. Θα συμμετέχουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Βασίλης Καζούλης, η Ευσταθία αλλά και ο ράπερ MC Yinka.

Αμέσως μετά τον Λυκαβηττό, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα δώσει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα παρέα με τον Βασίλη Καζούλη.

INFO: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο θέατρο Λυκαβηττού, την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21.30. Μαζί του η ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ, Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Τσακνής, ο Βασίλης Καζούλης, η Ευσταθία και ο ράπερ MC Yinka. Τιμή εισιτηρίου 20 Ευρώ. Προπώληση: VIRGIN MEGASTORES, FNAC (στο The Mall), Ταμείο ελληνικού φεστιβάλ, Πανεπιστημίου 39. Πληροφορίες – κρατήσεις με πιστωτική: 210-6465000

Μια σκέψη για το “Ο Φίλιππος Πλιάτσικας live με «φίλους» στον Λυκαβηττό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *