Πασχαλινά σμυρνέικα κουλουράκια
Πασχαλινά σμυρνέικα κουλουράκια. Μπισκοτένια γεμάτο αρώματα, χωρίς αμμωνία. Greek Easter Cookies
Μια συνταγή του George Zolis Μαγειρικές Απολαύσεις
Υλικά συνταγής
650γρ βούτυρο γάλακτος (Αιγοπρόβειο) η αγελάδος
500γρ ζάχαρη
2 κρόκους
3 βανίλιες,
1 τσιμπιά αλάτι
100γρ μπράντι (κονιάκ)
200γρ γάλα φρέσκο
200γρ χυμό πορτοκάλι
1κ.γ γεμάτο σόδα διαλυμένο στο πορτοκάλι
1500γρ αλεύρι μαλακό η για όλες τις χρήσεις
2 κρόκους αυγών με λίγο νερό για άλειμμα
Ψήσιμο 200 βαθμούς αντιστάσεις για 15-17 λεπτά