Διάφορα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2007 (ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ)

Το 2006 υπήρξε μια δύσκολη χρονιά για τον περισσότερο κόσμο. Προκάλεσε απώλειες και διέψευσε προσδοκίες. Το 2007 προβλέπεται μια χρονιά που θα κρίνει το μέλλον. Απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς μπορεί να τη θυμόμαστε σαν σταθμό μιας πορείας ανηφορικής ή κατηφορικής. Τα προβλήματα που κληρονομεί το 2006 συνεχίζονται αλλά παράλληλα μπαίνουν και σε μια σειρά.Οι πιέσεις θα οδηγήσουν σε λύσεις, ενώ χαρακτηριστικές θα είναι οιδιεθνείς πολιτικές ζυμώσεις και οι οικονομικές αναπροσαρμογές σε όλοτον κόσμο. Τα μεγάλα γεγονότα θα ενεργοποιήσουν μαζί με το φόβο καιτην άμυνα του πλήθους, οι αποκαλύψεις θα είναι χαρακτηριστικές μαζί και οι αποτυχίες των ισχυρών. Τουλάχιστον δεν θα μπορεί να πει κανείς ότι δεν ξέρει τι γίνεται.
Ο βασικότερος κίνδυνος του 2007 είναι μια λάθος εκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων
και το ενδεχόμενο κατάχρησης εξουσίας από τους ιθύνοντες και μια εκ νέου συμπεριφορά απληστίας από τους έχοντες και τους κατέχοντες. Η καλή πλευρά του 2007 είναι το ότι θα δοθούν ευκαιρίες βελτίωσης στα οικονομικά πολλών και η ανάκαμψη αρκετών επιχειρηματικών και βιομηχανικών μονάδων ή ομιλών. Επίσης, το συλλογικό αίσθημα θα είναι πιο ελεύθερο και πιο αυθόρμητο, ενώ η ανθρώπινη συνειδητότητα θα καθοδηγείται από ένστικτο επιβίωσης, προκείμενου να βρει λύσεις σε ζωτικούς τομείς που επλήγησαν στο πρόσφατο παρελθόν.
Τα δυο μεγάλα προβλήματα: η οικονομική κάμψη και η διευθέτηση των πυρηνικών, παραμένουν, ουσιαστικά, άλυτα. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι γεωλογικές αναταραχές και η έξαρση των ασθενειών, υπάρχουν και για το 2007 στο πρόγραμμα. Η εξέλιξη της χημείας θα δώσει νέες νίκες στην ιατρική αλλά θα αυξηθεί η καθιέρωση του χαπιού – ψυχοφάρμακου και των τοξικών μέσων φυγής σαν τρόπος ζωής. Παρά τις συμβατικές προσπάθειες_ για μια ακόμη φορά, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ κερδίζουν έδαφος. Αν υπολογίσει κανείς και τις μεταλλαγμένες τροφές ή την γενικότερη μόλυνση του περιβάλλοντος, καταλαβαίνει πόσο περισσότερο εκτίθεται στους κίνδυνους η ανθρώπινη υγεία. Είναι επίσης γεγονός ότι τα πράγματα έχουν μια καινούργια πορεια για την κάθε ομάδα των 12 ζωδίων.
Τα ΣΤΑΘΕΡΑ ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) βρίσκονται κοντά στο τέλος μιας δύσκολης τριετίας. Ο Δίας ήδη εγκατέλειψε τον Σκορπιό και ο Κρόνος φεύγει από τον Λέοντα στο τέλος Αυγούστου, αφήνοντας ήσυχο τον Ποσειδώνα να λειτουργεί επαγωγικά από τη θεση του στον Υδροχόο. Τελειώνει γι’ αυτούς μια μεγάλη μεταβατική περίοδος η οποία τους έμαθε μια νέα θεώρηση ζωής, αποκαλύπτοντας τα λάθη τους και φανερώνοντας καινούργιες άξιες.
Τα ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΑ ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) είναι πιο ελευθέρα να δράσουν φέτος όπου τα γεγονότα γι’ αυτούς δεν θα είναι τόσο ψυχολογικά όσο πρακτικά. Το 2007 θα τους διδάξει να αλλάξουν τον τρόπο που επιδιώκουν αυτό που θέλουν, αφού η μέχρι τώρα τακτική τους δεν αποδείχτηκε επιτυχής.
Τα ΜΕΤΑΒΛΗΤΑ ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) θα έχουν ευκαιρίες ανανέωσης και προόδου, αλλά και νέες ταλαιπωρίες και αιφνιδιασμούς. Αρκετά περιστατικά γι’ αυτούς θα χαρακτηριστούν μοιραία, καθώς θα συμβάλλουν τρομερά σε μια βαθιά αλλαγή της ψυχολογίας τους. Ένα ενδεχόμενο «στραπατσάρισμα» θα τους υποχρεώσει να κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα με όσα μέσα διαθέτουν. Το μυστικό της επιτυχίας φέτος, βρίσκεται πλησιέστερα σε εκείνους που πιστεύουν στον εαυτό τους, που είναι γενναιόδωροι και που δεν βλάπτουν τους άλλους. Η διαβίωση όμως θα γίνει σκληρότερη και ο επαγγελματικός ανταγωνισμός αμείλικτος. Το χρήμα, η δύναμη της εξουσίας και η επιτυχία στην όποια προσπάθεια, θα απασχολήσει περισσότερο τους πάντες.
Δεν θα λείψουν οι μοιρολατρικές απόψεις, οι θρησκευτικοί φανατισμοί, η απληστία και η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Υποσχέσεις θα δοθούν, που δεν θα μπορέσουν να τηρηθούν και θα
υπερεκτιμηθούν τα υλικά πράγματα και τα καταναλωτικά αγαθά.
Ο γενικός προβληματισμός για το που πάει αυτός ο κόσμος, δεν φαινεται να οδηγεί προς το παρόν πουθενά.
Οι μεταφυσικές αλλά και οι υπαρξιακές ανησυχίες των περισσοτέρων, παραμένουν ανοργάνωτες και αφελείς, για να απαλλάξουν από το άγχος τους αδύνατους, να ελκύσουν τους δυνατούς και να επηρεάσουν σημαντικά τη κοινή γνώμη. Η εικονική πραγματικότητα θριαμβεύει για μια ακόμη
φορά, ενώ ο κόσμος των MEDIA παραμένει ο καθημερινός πρωταγωνιστής που
παραπλανά.
Και όμως στη διάρκεια αυτής της χρονιάς, κλείνουν πολλοί κύκλοι ζωής, αρκετοί ισχυροί του κόσμου φεύγουν από το προσκήνιο και πέφτουν οι πρώτοι σπόροι μιας σημαντικής σοδειάς που θα έχουμε την συγκομιδή της μερικά χρόνια αργότερα.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2007.
Από τον Κώστα Λεφάκη.
ΚΡΙΟΣ
ariesartΤο 2007 προβλέπεται μια καλύτερη χρονιά για τις επιδιώξεις σας και η περίοδος που θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε οικονομικές ζημιές και να επεκταθείτε επαγγελματικά. Σαν όλους τους ιδεαλιστές έχετε περάσει αρκετές απογοητεύσεις, τόσο από ανθρώπους όσο και από καθεστώτα, και
έτσι το 2007 σας βρίσκει αποφασισμένους να φερθείτε πιο ρεαλιστικά και πιο δυναμικά. Φυσικά δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξετε αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Ο Κρόνος στο Λέοντα μέχρι το τέλος Αυγούστου σας υποχρεώνει να ανεχτείτε ή να
αγωνιστείτε για αυτούς που αγαπάτε και σε ότι πιστεύετε, ενώ ο Δίας στον Τοξότη , σας βοηθά να εδραιώσετε καινούργιες απόψεις για τη ζωή και να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Μην αποκηρύξετε τα ιδανικά σας αλλά βρείτε το σωστό τρόπο να αγωνιστείτε για αυτά. Κάτι που θα
πρέπει να ενισχύσετε μέχρι το τέλος της άνοιξης είναι η επιμονή και η
επιμονή.
Τα αισθηματικά σας είναι ένας τομέας που θα σας δώσει περισσότερη ικανοποίηση και θα έλεγα ότι αποκαθιστάται μια αισθηματική δυσλειτουργία της προηγούμενου χρόνου. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες της άνοιξης και υπολογίστε ότι η εδραίωση μιας καινούργιας σχέσης γίνεται πιο επιτυχής το φθινόπωρο. Αποφύγετε να έρθετε σε αντίθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο το Φεβρουάριο ή τον Ιούνιο ενώ οι αδέσμευτοι να θυμάστε πως αν φέτος χτίσετε σωστά μια σχέση δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει γρήγορα στο γάμο.
Τα επαγγελματικά σας απαιτούν προσοχή και πειθαρχία άνω η μετακίνηση του Κρόνου στην Παρθένο στις αρχές Σεπτεμβρίου σας υποχρεώνει να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Βέβαια στην δική σας περίπτωση εργασία δεν είναι μόνο το επάγγελμα είναι επίσης κάθε δημιουργική απασχόληση
που σας κάνει να νιώθετε χρήσιμοι. Κυρίως το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, επιστήσει την προσοχή σας στο τι στο πόσο και στο πως θα υπερασπιστείτε ή θα διαλέξετε στον επαγγελματικό τομέα για να νιώσετε περισσότερο γεμάτη τη ζωή σας.
Οικονομικά, τα πράγματα είναι ακόμη λίγο δύσκολα μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, αλλά μερικές συμπτώσεις ή κάποιες περιστάσεις σας εφοδιάζουν συχνά την άνοιξη. Μια καινούργια προσπάθεια θα ευδοκιμήσει μετά τον Αύγουστο όπως επίσης και μια βελτίωση των εσόδων σας θα είναι αισθητότερη το 2ο εξάμηνο. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας πριν να είστε σε θέση να τα πραγματοποιήσετε. Η υγεία και η διάθεση θέλουν λίγο φροντίδα, ίσως και η φυσική σας κατάσταση, ενώ υπολογίστε ότι ο Μάρτιος και ο Σεπτέμβριος θα είναι δύσκολοι μήνες. Αποφύγετε ατυχήματα οδήγησης, και μην αγνοείται τις ενοχλήσεις των μεταβολιστικών οργάνων. Αν υποφέρετε από κάτι είναι κυρίως από άγχος και από τα ψυχοσωματικά σύνδρομα που είναι
φυσικό να προκαλεί.

ΤΑΥΡΟΣ
taurus-artΤο 2007 είναι ένας χρόνος αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στον επιχειρηματικό και τον οικονομικό. Απαιτεί προσπάθειες που θα καρποφορήσουν το 2008 και υπομονή γιατί θα υπάρχουν δυσκολίες και καθυστερήσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Βέβαια
εσείς οι Ταύροι, είστε άνθρωποι που θέλετε να ξέρετε τι έχετε και τι δεν έχετε. Αυτό είναι το ελάττωμα σας γιατί σας εμποδίζει να ριψοκινδυνεύετε αλλά και το προτέρημα σας γιατί κοντά σας οι άνθρωποι ξέρουν που μπορούν να βασιστούν και που όχι. Ο Κρόνος μέχρι το τέλος Αυγούστου από τη θέση του στον Λέοντα επιφυλάσσει μερικές δοκιμασίες, τόσο στον οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η αίσθηση ότι πάλετε μόνοι δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Δείτε ρεαλιστικά τη ζωή και μην κάμπτεστε ψυχολογικά. Ο Δίας από τον Τοξότη θα φροντίσει συχνά να σας εφοδιάζει με κουράγιο και με πρακτικές λύσεις. ο Άρης, αν εφαλτήριο κατάκτησης, είναι ευεργετικός τους πρώτους μήνες του 2007 και συναισθηματικά ενισχυτικός το φθινόπωρο. Το 2007 μπορεί να χαρακτηριστεί έτος επενδύσεων Οι επενδύσεις σας μπορεί να είναι οικονομικές, ερωτ κές ή κοινωνικές. Ένας διάδοχος, ένα πτυχία, ένας τίτλος, ένα έπαθλο, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσοχή μόνο στις επιλογές και προνοητικότητα στην πορεία. Το 2007 σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα αλλά σας υποχρεώνει να δοκιμάσετε γέρα το έδαφος σε κάθε καινούργιο δρόμο. Μετά από ότι έχετε περάσει, δεν μπορείτε να ανεχτείτε πλέον αποτυχία ή διάψευση, φρονστε λοιπόν να μην υπάρξει.
Στα επαγγελματικά σας, η αλλαγές κλείνουν προς το καλύτερο. Φέτος, θα υλοποιήσετε μια απωθημένη φιλοδοξία σας ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Αξιοποιήστε τους πρώτους δύο μήνες, τον Απρίλιο και τον Μάιο και όλο το φθινόπωρο και προσέξτε τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο.
Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα θα είναι μεταβαλλόμενα και συχνάρευστά. Και πάλι εκεί ο Δίας στον Τοξότη , θα σας εφοδιάζει με μετρητάσε ώρες ανάγκης, ενώ διευθέτηση σε συμφωνίες και αγοραπωλησίες μπορεί να ενισχύσουν αιφνίδια το εισόδημα σας. Κυρίως την άνοιξη και το φθινόπωρο προσέξετε συμφωνίες ή συμβόλαια που κάνετε και αποφύγετε να δανείσετε χρήματα χωρίς εγγυήσεις. Σε δύσκολες στιγμές, δεν θα λείψει η δυνατότητα να βρείτε βοήθεια κυρίως από ένα φίλο ή από ένα συνεργάτη. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο ευχάριστα και ικανοποιητικά αλλά δεν θα λείψουν οι γνωστές δυσκολίες. Μην αφεθείτε σε καταστάσεις άνισες και μην επιμένετε να βλέπετε τα πράγματα όπως σας αρέσει. Υπάρχει ο κίνδυνος να προσγειωθείτε απότομα.
Τέλος από υγεία, δεν φαίνεται να έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, εφόσον φροντίζετε τον καλώς έχει της φυσικής σας κατάστασης και περισσότερο τη διατροφή και τον ύπνο σας.
ΔΙΔΥΜΟΙ

geminiart_01Το 2007 θα είναι μια σημαντική χρονιά που θα επηρεάσει τα σχέδια και την πορεία της ζωής σας μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Η συνεύρεση του Δία και του Πλούτωνα μαζί στον Τοξότη, ορίζουν μια νέα εποχή σημαντικών εξελίξεων και προόδου σε αισθηματικές και επαγγελματικές συνεργασίες. Από τα μέσα της άνοιξης θα είναι εφικτές οι αλλαγές που επιθυμούσατε από καιρό και μετά το καλοκαίρι θα είναι σαφή τα πρώτα κέρδη και οι μεγάλες ωφέλειες.
Εκείνο που καλείστε να κάνετε είναι να κλείσετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως και να υπερασπίσετε με πρακτικό τρόπο τις φιλοδοξίες σας για μια ουσιαστικότερη αλλαγή στη ζωή σας. Βέβαια είστε αρκετά εγωιστές για να δεχτείτε εύκολα οποιονδήποτε συμβιβασμό ενώ συγχρόνως δεν θα σας άρεσε καθόλου να διακινδυνέψετε να χάσετε το παιχνίδι. Το 2007 με την βοήθεια του Κρόνου από τον Λέοντα, σας βοηθάει να κάνετε το σωστό χωρίς να λαμβάνετε υπόψη την συμπεριφορά των άλλων, ενώ το δεύτερο εξάμηνο αυτής της χρονιάς, ενισχύσει περισσότερη τη φήμη και τη δημοτικότητα σας, αποκαθιστώντας σας από αδικίες του παρελθόντος. Τα αισθηματικά σας, και γενικότερα η επικοινωνία με τον κόσμο, δέχεται συχνά τη βοήθεια της τύχης και την εύνοια του πεπρωμένου. Τη χρονιά αυτή θα ζήσετε ερωτικές κατακτήσεις, αλλαγές στις σχέσεις σας και υψηλές υποστηρίξεις. Έτσι θα ξεπεράστε την ανασφάλεια και θα βγείτε από ένα ψυχολογικό αδιέξοδο ώστε να δείτε με καινούργια μάτια τον εαυτό σας και τους άλλους. Καινούργιοι άνθρωποι θα εμφανιστούν και θα
μείνουν δίπλα σας και αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από κάθε τι που σας έδενε με ένα οδυνηρό παρελθόν.
Στον επαγγελματικό τομέα, η κατάσταση παρουσιάζει ενδιαφέρον και ζήτηση τους πρώτους μήνες της χρονιάς, αλλά όταν ο Κρόνος μετακινείτε στην Παρθένο στις αρχές Σεπτεμβρίου, τα πράγματα εξελίσσονται πιο περίπλοκα και οι ευθύνες αυξάνουν. Αναδιοργάνωση είναι κάτι που
επιβάλλεται για τους περισσότερους, ιδιαίτερα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Γι΄ αυτό μην τολμήσετε μια επέκταση αν δεν βάλετε σε τάξη κάτι που προϋπάρχει και δεν τακτοποιήσετε τυχόν νομικές ή οικονομικές εκκρεμότητες.
Στα οικονομικά πρέπει να είστε προνοητικοί για ένα ακόμη διάστημα.
Έξοδα παράστασης και έκτακτα περιστατικά θα μειώνουν συχνά το εισόδημα σας. και μόνο μετά το τέλος του καλοκαιριού, αρχίζει σιγά – σιγά μια νέα περίοδος ικανή να σας απαλλάξει από χρόνια υπόλοιπα και να σας πείσει για την χρησιμότητα της αποταμίευσης. Αγοραπωλησίες ευνοούνται
κυρίως αν αφορούν το σπίτι ή το χτίσιμο ενός ακινήτου. Η υγεία σας πάντως, ψυχολογική και σωματική, είναι κάτι που πρέπει να επιμεληθείτε, ιδιαίτερα όσοι έχετε ευαισθησίες στο πεπτικό και στο νευρικό σύστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancerartΤο 2007 σας βρίσκει κουρασμένους ψυχικά και ταλαιπωρημένους οικονομικά. Όμως πρέπει να συγκεντρώσετε τις δυνάμεις σας και να προγραμματίσετε τις δραστηριότητες σας, γιατί μετά τον Φεβρουάριο η χρονιά αυτή σας βοηθά να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες ενώ μετά τα γενέθλια σας, σας ανακουφίζει οικονομικά. Το 2007 είναι μια περίοδος σημαντικών εμπειριών όπου θα υπάρξουν κίνητρα μέσα από τα εξωτερικά γεγονότα, τα οποία άλλοτε θα σας πιέσουν και άλλοτε θα σας εμπνεύσουν. Ο Δίας με τον Πλούτωνα μαζί στον Τοξότη, θα φέρουν πολύ βαθιές αλλαγές μέσα σας. Ο Κρόνος από τον Λέοντα σε σχέση με τον Ουρανό από τους Ιχθείς, υποχρεώνει τη συμπεριφορά σας στους άλλους να είναι λιγότερο προστατευτική και περισσότερο δίκαιη. Προσέξτε όμως τον παρορμητισμό σας στην αλλαγή των εποχών, κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι που εκδηλώνεται συνήθως προφορικά. Υπάρχει ένας μέσος δρόμος ανάμεσα στην υποχώρηση και στην επίθεση: Ο δρόμος της αφοσίωσης στις απόψεις μας χωρίς ξεσπάσματα.
Στον αισθηματικό τομέα, η χρονιά έχει ενδιαφέρον αλλά και κάποιες ταλαιπωρίες. Οι εξελίξεις θα χαρακτηρίσουν την αρχή και την άνοιξη της χρονιάς, ενώ το φθινόπωρο, καθώς θα φιλοξενήσετε στο ζώδιο σας το Άρη για 3 μήνες, τα ερωτικά σας μπαίνουν σε φάση πάθους αλλά και επικινδυνότητας. Αξιοποιήστε οι αδέσμευτοι τις ευκαιρίες που θα έχετε για μια ουσιαστική σχέση την άνοιξη αλλά και οι δεσμευμένοι για την βελτίωση της σχέσης σας μέσα από ένα διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης.
Αρκετοί θα παντρευτείτε και άλλοι θα γοητευτείτε με την αφοσίωση ενός
ανθρώπου στο πλευρό σας. Στον επαγγελματικό τομέα, τα πράγματα εξελίσσονται αισιόδοξα πέρα από το γενικότερο κλίμα της εποχής. Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας, αλλά παράλληλα επιβάλλεται μια αναδιοργάνωση της τακτικής σας κυρίως αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ξεκινώντας κάτι καινούργιο ή τολμώντας μια επέκταση, προσπαθήστε να έχετε βάλει σε τάξη εκκρεμότητες του παρελθόντος. Δείξτε αυτοπεποίθηση και σεμνότητα για τις ικανότητες σας και μην διστάσετε να αναλάβετε νέες ευθύνες.
Οικονομικά, η κατάσταση βελτιώνεται μετά την αποχώρηση του Κρόνου απότον Λέοντα, δηλαδή στο τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο ήδη, από τα μέσαΑπριλίου, δημιουργούνται διευκολύνσεις για την κάλυψη των αναγκών.
Υπομονή προς το παρόν στους ελεύθερους επαγγελματίες, οι οποίοι θα έχετε μεν δουλειά αλλά συχνά θα λείπει το ρευστό για να καλύπτετε υποχρεώσεις.
Η υγεία μπορεί να παρουσιάσει μερικά προβλήματα ειδικά στην αρχή και στο φθινόπωρο της χρονιάς, τυχόν ενοχλήσεις θα σας ταλαιπωρήσουν γιατί θα είναι δύσκολο να εντοπιστεί η αιτία. Προσέξτε το Μάρτιο και τον
Σεπτέμβριο και φυλαχτείτε από ατυχήματα το καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ
leo-artΗ καινούργια χρονιά μπαίνει με άγχος αλλά και πολλές προσδοκίες. Θα προχωρήσετε περισσότερο από όσο περιμένετε αν και θα κληθείτε να δώσετε μάχες και να κάνετε μερικές θυσίες. Ο Κρόνος παραμένει στο ζώδιο σας μέχρι το τέλος Αυγούστου, διατηρώντας σας σε μια συνεχή
αναδιοργάνωση. Παράλληλα όμως, σας έχει δώσει σημαντική πείρα και επίγνωση. Μέχρι σήμερα μετρήσατε τις δυνάμεις σας και ήταν τόσες που πραγματικά σας εξέπληξαν και κυρίως απαλλαγήκατε οριστικά από μερικές αυταπάτες. Τώρα είστε πιο κοντά σε νέες ευκαιρίες. Μην σας ενοχλούν τα λάθη που κάνατε αλλά μην σας απογοητεύουν οι αντιθέσεις των άλλων όπως και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην ξεχνάτε πάνω απ΄ όλα πως είστε λιοντάρια.
Επαγγελματικά, έχετε νέες προοπτικές. όπως και να είναι περάσατεκρίση σε σχέση με την εργασία σας και ψυχολογική και το πιθανότεροείναι ότι τώρα βρίσκεστε στο ξεκίνημα μιας νέας πορείας που δεν στερείτε αντιξοοτήτων αλλά στηριζόμενη στις δικές σας επιδεξιότητες, αυξάνει τις προοπτικές Ο Δίας στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα πλήγματα που δεχθήκατε σε αυτόν τον τομέα. Οι υπάλληλοι βελτιώνετε τη συνεννόηση με την εργοδοσία σας και οι ελεύθεροι
επαγγελματίες έχετε ευκαιρίες για ένα καινούργιο ξεκίνημα κυρίως από τον Απρίλιο και μετά. Φανείτε αισιόδοξοι και μαχητικοί και προφυλαχτείτε από τις κακοτοπιές, το Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο. Οικονομικά, πρέπει να διαχειριστείτε προνοητικά τα κεφάλαια και τοεισόδημα σας, να μην παρασυρθείτε από την βελτίωση ή την ευκαιρία τηςστιγμής γιατί πάντα μετά θα ακολουθεί η στενότητα ή κάποιες έκτατες δαπάνες. Άλλωστε η μετακίνηση του Κρόνου στην Παρθένο στις αρχές
Σεπτεμβρίου ορίζει ένα καινούργιο διάστημα, στην διάρκεια του οποίου πρέπει να συμπεριφέρεστε σωστά και να διαχειρίζεστε προνοητικά τα χρήματα σας. Μπορεί να σας επιβαρύνουν η οικογένεια, οι συνεργάτες ή τα παιδιά σας και θα είναι πολύ δύσκολη η θέση σας να αρνηθείτε ή να
μην ανταποκριθείτε σε αυτή τη φύση των εξόδων.
Στα αισθηματικά σας, τα πράγματα γίνονται περισσότερο βολικά ήευχάριστα. Ο Δίας στον Τοξότη θα φέρει ένα καινούργιο σύντροφο ήοτιδήποτε άλλο είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει για το καλό σας. Όσοι μείνατε μόνοι, το 2007 έχει σκοπό να σας αποκαταστήσει. Ο Κρόνος
μπορεί ακόμα να καιροφυλακτεί αλλά η επιτυχία στον έρωτα θα κριθεί από την δική σας συμπεριφορά. Άλλωστε η σχέση με κάποιον άλλον δεν σημαίνει αναγκαστικά προσαρμογή σε έναν άλλο τρόπο ζωής ούτε και του άλλου στα δικά σας καπρίτσια.
Τέλος θέματα υγείας είναι μάλλον απίθανο να σας απασχολήσουν, εκτός αν έχετε ήδη προβλήματα από το παρελθόν. Κάποια ευαισθησία στο νευρικό και το κυκλοφοριακό σύστημα ας μην παραμεληθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo-artΤο 2007 είναι μια μεταβατική περίοδος για εσάς. Σας ωθεί σε ένα καινούργιο ξεκίνημα αλλά παράλληλα σας προβληματίζει για τις ταλαιπωρίες και τις δυσκολίες που έχετε υποστεί τα τελευταία χρόνια οι οποίες δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί. Εκείνο που σας έχει τρομάξει είναι οι συνεχείς αιφνιδιασμοί από τους ανθρώπους και τα γεγονότα. Αυτό αποτελεί μια σημαντική ταλαιπωρία για εσάς. Χωρίς να είστε παράλογοι ή πλεονέκτες, σε όλη σας τη ζωή νοιάζεστε για το σωστό μέτρο και προσπαθείτε πρώτα εσείς να είστε δίκαιοι για να διατηρείτε το ισοζύγιο στα μέσα και στα έξω. Και όμως μέχρι σήμερα, παρά τα σημαντικά επιχειρήματα που διαθέτετε, η στάση σας στη ζωή όσο και αν φαίνεται δεν είναι καθόλου ρεαλιστική. Έτσι λοιπόν, η είσοδος του Κρόνου στο
ζώδιο σας στις 2 Σεπτεμβρίου ορίζει μια διετή περίοδο αποφασιστικής σημασίας. Αλλά και πριν φτάσει αυτή η στιγμή το 2007 απαιτεί προσοχή και σωστή κρίση σε όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν μέχρι τότε.
Παλιά λάθη πρέπει να πληρωθούν και να γίνουν καινούργια σχέδια για το μέλλον βασισμένα στις πραγματικές σας δυνατότητες και αξίες.
Μπαίνοντας ο Κρόνος στο ζώδιο σας, σας υποχρεώνει σε ένα υπολογισμό των πεπραγμένων και παράλληλα θα σας πιέσει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι δεν θα πάρετε πίσω αυτά που δίνετε.
Στα επαγγελματικά σας η κατάσταση δεν είναι άσχημη αλλά θα παραμείνει ρευστή. Παρά τη ζήτηση που θα έχετε, ο Ουρανός στους Ιχθείς διατηρεί απρόβλεπτη τη συμπεριφορά των συνεργατών σας, ενώ ο Δίας στον Τοξότη σας βοηθάει να εξελιχθείτε και να προαχθείτε με την προϋπόθεση ότ στηρίζεστε μόνοι σας στις δυνάμεις σας. Μην βιαστείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές και μην αρχίζετε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδο σας. αποφασίστε γρήγορα τα εφικτά και βάλτε τα σε εφαρμογή.
Αισθηματικά, θα υπάρχουν διακυμάνσεις. Μια καλή περίοδος αντικαθιστάται με μια προβληματική και μια συντροφευμένη με μια μοναχική. Αυτό οφείλεται στις αντιθέσεις του Δία με τον Ουρανό στους άξονες του ωροσκοπίου σας. δεν σας στερείται φυσικά η ερωτική δραστηριότητα αλλά είναι δύσκολο να καθιερωθούν οι συνθήκες που θα θέλατε.
Τα οικονομικά ωστόσο, μπορούν καλύψουν ανάγκες και παρά την παρουσία του Κρόνου ευκαιρίες και εισπράξεις σας βοηθούν να ανασάνετε από υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Αν όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα ή να μην μεριμνήσετε για το μέλλον.
Η υγεία σας, θα σας βοηθήσει να είστε δραστήριοι και να έχετε αντοχή, δεν θα λείψουν κάποια ψυχολογικά προβλήματα σχετιζόμενα με απογοητεύσεις και ποικίλοι κατά καιρούς εκνευρισμοί. Φροντίστε να κοιμάστε καλά αποφύγετε χάπια και οινοπνευματώδη και προπαντός κουραστικές συζητήσεις που δεν τελειώνουν.

ΖΥΓΟΣ

libra-artΗ χρονιά που έρχεται θα σας βάλει σε πολύ κίνηση, σκέψη και αναθεωρήσεις. Θα εντυπωσιαστείτε από καινούργιες γνωριμίες και θα περιπλανηθείτε λίγο σε καινούργιος χώρους. Θα συνεχίσετε να
αμφιταλαντεύεστε μεταξύ διαίσθησης και επιθυμίας και παρόλο που ξέρετε εκ των προτέρων τι θα σας συμβεί, πάντα κάνετε αυτό που σας αρέσει. Τα προτερήματα σας είναι η ευστροφία και η αντίληψη. Δυστυχώς τη δύναμη σας την κάνετε δράση μόνο όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Ευτυχώς το 2007, από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες, σας υποχρεώνει να γίνετε οργανωτικοί και εκτελεστικοί. Αν προσθέσετε και λίγη περισσότερη δόση δημιουργικότητας και δεν παρασύρεστε σε λάθος ασχολίες και περιττές συναναστροφές, τότε όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να συμβούλευε τους άλλους
αλλά συνήθως δεν πειθαρχείτε στον εαυτό σας. Αναμφίβολα είστε συναισθηματικοί και συχνά βιαστικοί, αλλά αυτό δεν ωφελεί κανέναν. Το 2007 σας βρίσκει προβληματισμένους αισθηματικά και οικονομικά. Σε αυτούς τους 2 τομείς, έχετε πολλά να κάνετε γιατί νιώθετε πως έχετε χάσει πολύ χρόνο. Μην περιοριστείτε όμως σε σκέψεις και σχέδια γιατί θα περάσετε ένα μακρύ διάστημα αναβολών, με αποτέλεσμα στο τέλος να σας φύγει η όρεξη για ουσιαστικές μεταβολές.
Στον επαγγελματικό τομέα, το 2007 μπορεί να γίνει καλύτερο από πέρσι. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα μέσα που διαθέτετε και τη γνώση σας. Η άνοιξη και το καλοκαίρι παρουσιάζει ενδιαφέρον ακόμη και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια μεγάλη στροφή
αλλάζοντας φύση επαγγέλματος και ασχολίες. Μην αφήνετε το άγχος να σας αναχαιτίζει και μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και πληροφορίες τρίτων. Μην είστε ριψοκίνδυνοι και προσέξτε νέα ανοίγματα αν δεν έχετε τα τυπικά στοιχεία που χρειάζονται για μία νίκη.
Τα οικονομικά σας απαιτούν μια αναδιοργάνωση γερή. Προνοήστε για επείγουσες ανάγκες, μην κάνετε καινούργιες αγορές και μην αφήνετε χρεωστικά υπόλοιπα στον δημόσιο ή στις τράπεζες. Αξιοποιήστε καλύτερα τα ταλέντα σας, το χρόνο και τις ευκαιρίες προκειμένου οι οικονομικοί
πόροι να γίνουν ισχυρότεροι και μονιμότεροι.
Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι ρευστά. Μην δείχνετε την αγωνία και την ανασφάλεια σας, τελειώστε γρήγορα με παλιές ιστορίες και αποδείξετε σε αυτούς που θέλετε ότι μπορούν να βασιστούν στις υποσχέσεις σας. Όσοι έχετε κάτι ερωτικό να κρύψετε μην είστε απερίσκεπτοι στις κινήσεις και στις συζητήσεις σας. κυρίως το φθινόπωρο αν τα πράγματα περιπλακούν, διαλέξτε την αλήθεια. Οι συμπτώσεις και οι νέες γνωριμίες στα ερωτικά σας θα είναι πολλές.
Ωστόσο, φροντίστε να μην είστε αδιάκριτοι, άπληστοι και άδικοι με κάποιους φίλους που σας χρειάζονται. Η υγεία σας τέλος θέλει λίγο προσοχή σε οτιδήποτε μπορεί να την ανατρέψει αιφνίδια. Ελέγχετε τα νεύρα σας και προσέχετε όταν οδηγείτε ή κυκλοφορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio-artΤο πέρασμα του Δία από το ζώδιο σας το 2006, σας έκανε περισσότερο αισιόδοξους αλλά και πεισματάρηδες μαζί. Έτσι, το 2007, σας βρίσκει να σχεδιάζετε καινούργια σενάρια για την κοινωνική και επαγγελματική σας εξέλιξη η οποία βρίσκεται κάτω από την εποπτεία του Κρόνου. Καλείστε να συνειδητοποιήσετε το κόστος και στις ευθύνες που συνεπάγονται τα καινούργια σχέδια, να συνειδητοποιήσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα που πάντα διστάζατε να τα δείτε κατά πρόσωπο και να τα ξορκίσετε κάνοντας κάτι δύσκολο και ουσιαστικό. Δεν αμφισβητεί κανείς την δύναμη σας αλλά τις περισσότερες φορές είναι λάθος ο τρόπος που τη χρησιμοποιείτε. Οι αντιξοότητες θα συνεχίσουν για αρκετό ακόμα διάστημα μέσα στο 2007 αλλά η δική σας λύτρωση θα έρθει μόνο όταν η επικοινωνία σας ε τους άλλους γίνει ουσιαστική.
Επαγγελματικά, δουλέψτε όχι τόσο γι΄ αυτή καθαυτή τη δουλειά, αλλά για ένα καλύτερο και πιο σωστό αποτέλεσμα. Για κάτι που θα αξιοποιήσει ένα απωθημένο όνειρο, τα ταλέντα σας και τις οικονομικές απαιτήσεις που έχετε αλλά διστάζετε να διεκδικήσετε. Ο Κρόνος παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, διατηρώντας σκληρή την πραγματικότητα και με τον κίνδυνο κάποιων νέων απογοητεύσεων από συνεργάτες. Περιορίστε λοιπόν τον ιδεαλισμό σας και μην περιμένετε από τους άλλους την ειλικρίνεια που έχετε εσείς. Φέτος, δείτε και επανορθώστε τα λάθη σας επαγγελματικά, μεθοδεύστε ακόμη περισσότερο την υπομονή και την επιμονή και γίνετε περισσότερο πρακτικοί. Μην τολμάτε επαναστατικές αλλαγές και ξεκινήματα και εδραιώστε ότι μέχρι σήμερα έχετε καταφέρει.
Οικονομικά, ο Δίας στον Τοξότη σας ανοίγει νέους δρόμους και μιλά για βελτίωση αισθητή από την άνοιξη. Για την διατήρηση της όμως απαιτείται προβλεπτικότητα και φρόνηση. Διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματα σας, πουλήστε ή αγοράστε σωστά, περιουσιακά στοιχεία και αποφύγετε
ριψοκίνδυνες επενδύσεις.
Στα αισθηματικά σας είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι ουσιαστικά, αν δεν το αποφασίσετε και αν δεν κουραστείτε γι΄ αυτό. Οι περιπέτειες και οι πειρασμοί δεν θα σας λείψουν. Είστε απόλυτοι άνθρωποι και δεν θα πρέπει να αρκεστείτε σε ότι ερωτικό βρίσκετε πιο εύκολα στις συνθήκες
ζωής. Ακόμη μην διατηρείτε μια σχέση όπου δίνετε εσείς και για τους δυο. Μετά τον Αύγουστο έχετε ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Προφυλάξτε την υγεία σας από το άγχος και την κούραση και μην αμελείτε τυχόν ενοχλήσεις στο κυτταρολογικό ή στο ενδοκρινολογικό σύστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius-artΤο 2007 είναι μια από τις σημαντικότερες χρονιές της ζωής σας, καθώς η διέλευση του Δία από το ζώδιο σας, ενεργοποιεί περισσότερο τον εκεί ευρισκόμενο Πλούτωνα και οι δυο μαζί σας βοηθούν σταδιακά να δείτε με καινούργια μάτια τον εαυτό σας και τη ζωή. Ύστερα από ένα κουραστικό
2006, που ταλαιπώρησε τα νεύρα σας και τις συνεργασίες σας, ξέρετε πια πως η αιτία όλου αυτού του αναβρασμού είναι η ανάγκη για μια βαθιά αλλαγή που πρέπει να κάνετε. Σε όποιους τομείς και αν χρειαστούν αλλαγές, η βάση ξεκινά από τη σχέση σας με τον εαυτό σας. εκεί μέσα
πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τα άγχη σας και τις καινοτομίες που θα κάνουν πιο εύστοχες τις σχέσεις σας και πιο εύπορο τον επαγγελματικό σας τομέα.
Αισθηματικά, προσπαθήστε στην καινούργια χρονιά να είστε λιγότερο υπερβολικοί και ρομαντικοί. Χρειάζεται ένα μέτρο στην πειθαρχεία όπως και στην μεριμνησία. Στην αλήθεια και στο ψέμα, στην υποταγή και στην επαναστατικότητα. Κρατήστε τους φίλους ή τους γνώριμους μακριά από τα
αισθηματικά σας, υπερασπιστείτε μια σχέση παλιά ή καινούργια εφόσον την εγκρίνετε και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα που περνά. Οι αδέσμευτοι πάψτε να παραμένετε ανικανοποίητοι παρά τις προσφορές που έχετε και χαρείτε την ελευθέρια σας χωρίς γκρίνια και κριτική. Μια καινούργια σχέση θα σας ανοίξει νέους δρόμους. Αρκεί ο ρομαντισμός σας να μην είναι ανεδαφικός.
Επαγγελματικά, έχετε πολύ δρόμο, δυσκολίες και εμπόδια δεν θα λείψουν, ίσως δώσετε μερικές μάχες την άνοιξη στο πλαίσιο του ανταγωνισμού αλλά κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματικές, παρά την κρίση της εποχής, φέτος σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι. Είναι στο χέρι σας το 2007 τα επιτεύγματα της δουλειάς σας να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
Στον οικονομικό τομέα αναλάβετε τις ευθύνες που έχουν δημιουργήσει προτεραίες πράξεις σας και μην ριψοκινδυνεύσετε εκ νέου οικονομικά μέχρι το τέλος Μαΐου. Διατηρήστε μια συντηρητική διαχείριση σχεδόν όλο το χρόνο προκειμένου να κινηθείτε πιο άνετα το 2008. όσοι επενδύσετε
σε μια αγορά, σκεφτείτε πόσο αυτή θα επηρεάσει την κατανομή του εισοδήματος σας στο μέλλον. Η περιοδική έλλειψη οικονομικής άνεσης, η επιφυλακτικότητα των άλλων και των συνεργατών σας στα σχέδια σας, μπορούν να ξεπεραστούν αν εσείς πιστεύετε σε εσάς όποτε η φλόγα σας
μεταδίδεται εύκολα.
Επιμεληθείτε την υγεία σας αν έχετε ενοχλήσεις και βρείτε καιρό για ψυχαγωγία, μετακινήσεις και πρόθυμους φίλους να σας ξεκουράζουν ασχολούμενοι με τα ενδιαφέροντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn-artΤο 2007 έρχεται να απλοποιήσει τα προβλήματα σας, να σας εφοδιάσει με λύσεις και να μετατρέψει τα άγχη σας σε δράση. Άνθρωποι και περιστάσεις παίζουν πιο άμεσο ρόλο, είτε σας εμπνέουν, είτε σας παρασύρουν και μπαίνετε εύκολα στην αρένα της μάχης, του ανταγωνισμού και της αγωνιστικής δημιουργικότητας. Φέτος ίσως κινδυνέψετε να χάσετε την ηρεμία και την γαλήνη σας αλλά θα αποδείξετε περίτρανα την χρησιμότητα σας. Παρόλο που έχετε αποδείξει την ικανότητα σας στον επαγγελματικό τομέα και την προσφορά σας στο οικογενειακό περιβάλλον, η εποχή αυτή σας βρίσκει αρκετά θορυβημένους και με διαφορετική εντύπωση. Καιρός λοιπόν να αλλάξετε τακτική και να αγνοήσετε για ένα διάστημα τα «πρέπει» που μόνοι σας αποφασίσατε να επιβάλετε στον εαυτό σας.
Ο Κρόνος στον Λέοντα παραμένει πηγή ψυχολογικών προβλημάτων, τα οποία δεν λύνονται εύκολα και μάλιστα αν δεν συνηγορούν για αυτή τη λύση ευχάριστα εξωτερικά γεγονότα. Η δική σας πρωτοβουλία και η πρόθεση και η εφαρμογή αλλαγών που θα επιχειρήσετε, θα σας κάνουν πολύ καλό. Και παρόλο που οι καιροί είναι δύσκολοι, η πρόκληση της μοίρας είναι σαφής: μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα, την εργασία, τους φίλους, το σύντροφο, κάποια πιστεύω, καθημερινές συνήθειες, ή και τον τρόπο που κάνετε διακοπές. Αρκεί να ξέρετε τι θα αντικαταστήσει τις θέσεις
τους.
Στον επαγγελματικό τομέα το κλίμα συνεχίζεται όπως και πέρσι, με ίσως μεγαλύτερες δυσκολίες ή αντιθέσεις το φθινόπωρο του 2007 όταν ο Άρης παραμένει για ένα μεγάλο διάστημα στον Καρκίνο. Η αρχή της νέας χρονιά και η άνοιξη που ακολουθεί, σας διατηρεί ακμαίους και ικανούς.
Ο σκοπός όμως είναι να κάνετε κάτι παραπάνω ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες να κουραστείτε περισσότερο.
Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να είναι πηγή άγχους μέχρι τον Αύγουστο και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την διαχείριση τους τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Το σπίτι και το στενό περιβάλλον θα απαιτήσει καινούργια έξοδα και εσείς δεν θα μπορέστε να τα αποφύγετε.
Στα αισθηματικά σας η ερωτική σας επίδοση θα είναι επιτυχής και η ανταπόκριση της άλλης πλευρά ικανοποιητική. Τα σχετικά προβλήματα που κατά περίοδος θα έχετε θα είναι περισσότερο υπαρξιακά. Την αποδοχή του εαυτού σας όμως θα την βρείτε μόνο μέσα από τα επιτεύγματα που εσείς θεωρείτε σημαντικά. Αν οι φιλοδοξίες σας είναι ένας γάμος ή ένα διαζύγιο μπορείτε να το κατορθώσετε. Αρκεί να είστε σίγουροι πως το θέλετε πραγματικά.
Μεταξύ των άλλων, φροντίστε την υγειά σας, μην παίρνετε κατάκαρδα το γεγονός ότι μεγαλώνετε ή ότι αλλάζετε οπτικά. Τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτή τη ζωή και πρέπει να μάθετε τι σας είναι απαραίτητο για να ζήσετε εκτός από τα σχέδια σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

pisces-artΤο 2007 με σύμμαχο τον Δία στο ζενίθ του ωροσκόπιου σας μπορεί να γίνετε οι μεγάλοι κατακτητές του περιβάλλοντος σας ή να στρέψετε τα φώτα της δόξας επάνω σας. Εκείνο όμως που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τα όνειρα που θα πραγματοποιήσετε, απαιτούν υπευθυνότητα και δουλειά. Ο ουρανός στο ζώδιο σας, εξακολουθεί να προκαλεί αιφνιδιασμούς και ανατροπές. Για όλα αυτά πρέπει να είστε όσο το δυνατό καλύτερα προνοητικοί.
Ο Δίας λοιπόν στον Τοξότη μιλάει για πρόοδο και επέκταση στον επαγγελματικό τομέα, και ο Ουρανός στο ζώδιο σας, σε συνδυασμό μαζί του, σας δίνει φέτος μεγαλύτερη τόλμη και έμπνευση μαζί για να πραγματοποιήσετε αλλαγές οι οποίες θα σας δώσουνε προνόμια καινούργια στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα για τα οποία επί χρόνια αμφισβητούσατε ότι αξίζατε. Επαγγελματικά, δραστηριοποιηθείτε εκ νέου από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε γνωριμίες, πλαγιοκοπήστε εμπόδια, βρείτε το αντίδοτο σε κακούς συνεργάτες ή ανωτέρους, αποδείξτε τι αξίζετε και διεκδικήστε ευθαρσώς τα δικαιώματα σας. Αν αυτή τη διεκδίκηση την κάνετε μεθοδικά την άνοιξη ή το φθινόπωρο, τότε η επιτυχία θα είναι ουσιαστική. Προνοήστε μόνο για δυσκολίες την περίοδο των εκλείψεων Σεπτέμβριο και Μάρτιο, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό περιβάλλον και αποφύγετε ή πολεμήστε περιστατικά που ενδεχομένως θελήσουν για λίγο να ανακόψουν την πορεία σας.
Επεξεργαστείτε τα φόντα και τις γνώσεις σας για να πάρετε καινούργιες ευθύνες και καλλιεργήστε, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, την υπομονή και την φιλοπονία. Οικονομικά, χρειάζεται λίγο προσοχή σε έκτακτες δαπάνες που θα απαιτηθούν, σε κακούς υπολογισμούς και σε παρορμητικές αγορές. Κάθε φορά που αναπόφευκτα κάτι τέτοιο θα συμβαίνει, θα βάζετε για ένα διάστημα σε αυστηρή οικονομική πειθαρχία τον εαυτό σας. Μόνον έτσι θα μπορέσετε να διατηρήσετε μια ισορροπία. Αισθηματικά, η εποχή έχει ενδιαφέρον, ο έρωτας θα είναι συχνά κοντά σας, ωστόσο δεν θα λείψουν αντιθέσεις, διαφωνίες και ο φόβος μιας απόρριψης. Όλα είναι εφικτά φέτος στον τομέα αυτό. Μην αφήσετε τον ρομαντισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες. Δείτε την πραγματικότητα, συνειδητοποιήστε τις αλλαγές που γίνονται στον κόσμο και διαλέξετε μέσα στα περιθώρια που αυτά τα δύο σας αφήνουν.
Μην ελπίζετε τίποτα παραπάνω από ότι υπάρχει και μην υποτιμάτε αυτό που σας προσφέρεται. Η μετακίνηση του Κρόνου στην Παρθένο το 2007 θα βάλει σε δοκιμασία μια αισθηματική σχέση. Και ο χρόνος θα κρίνει την ανάκαμψη ή την τελική ρίψη.
Στην υγεία σας να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε κρυολογήματα προσέξτε αναπνευστικά ή κυκλοφοριακά προβλήματα κυρίως στην αλλαγή των εποχών και περισσότερο επιμελείς να είστε μαζί της την περίοδο των εκλείψεων.

Μια σκέψη για το “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ 2007 (ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *