ΠροϊόνταΠΡΟΣΦΟΡΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Προσφορά για τα νέα iPad 2017 με οθόνη Retina 9.7’’ από 319€

Αποκτήστε το iPad 2017 με οθόνη Retina 9.7’’ , με πανίσχυρο επεξεργαστή Α9, κάμερα 8MP, FaceTime HD κάμερα, Touch ID και μπαταρία που διαρκεί όλη τη μέρα, σε ένα ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου που ζυγίζει λιγότερο από 500 γρ., στις καλύτερες τιμές της αγοράς και διαθέσιμο σε 3 χρώματα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας από τη “Universal Exports”!!

  • Το iPad 9.7 σε βοηθά να μαθαίνεις, να παίζεις, να σερφάρεις και να δημιουργείς διαθέτοντας μια υπέροχη οθόνη Retina 9.7″, έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Α9, κάμερα 8MP, FaceTime HD κάμερα, Touch ID και μπαταρία που διαρκεί όλη τη μέρα. Και όλα αυτά σε ένα ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου που ζυγίζει λιγότερο από 500 γρ.
  • Για να δημιουργήσει η Apple την εκπληκτικά λεπτή «σιλουέτα» του iPad 9.7″, ξεκίνησε με τον επανασχεδιασμό της οθόνης Retina, συνδυάζοντας, τις μέχρι τώρα, τρεις στρώσεις της οθόνης σε μια. Έτσι όχι μόνο η οθόνη έγινε πιο λεπτή, έγινε και καλύτερη με πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη αντίθεση. Στη συνέχεια πρόσθεσαν μια αντανακλαστική επίστρωση, δίνοντας στο iPad 9.7″ τη λιγότερo ανακλαστική οθόνη σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο tablet.
  • Τεράστια ισχύς στην πλέον minimal μορφή: Δεν είναι μόνο πιο λεπτό το iPad 9.7″, είναι επίσης και πολύ πιο ισχυρό. Για να γίνει αυτό σχεδιάστηκε ένας νέος επεξεργαστής, ο A9, που αποδίδει σημαντικά καλύτερα όσον αφορά στην υπολογιστική ισχύ, αλλά και όσον αφορά στα γραφικά, σε σχέση με τον προκάτοχό του. Με την 64-bit αρχιτεκτονική του, το iPad 9.7″ είναι τόσο ισχυρό όσο πολλοί από τους επιτραπέζιους υπολογιστές που κυκλοφορούν σήμερα. Παρά την ισχύ του, είναι ενεργειακά αποδοτικό και διαθέτει διάρκεια μπαταριάς 10 ωρών που σου επιτρέπει να εργάζεσαι, να παίζεις, να σερφάρεις καθώς και να κάνεις αγορές όλη ημέρα.
  • Ασφάλεια με δαχτυλικό αποτύπωμα: Το iPad 9.7″ περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία Touch ID, που σου δίνει ένα απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας γιατί χρησιμοποιεί τον πιο τέλειο κωδικό ασφαλείας της φύσης, το δαχτυλικό σου αποτύπωμα. Έτσι, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείς αμέσως να ξεκλειδώσεις το νέο σου iPad 9.7″. Όμως, το Touch ID σημαίνει πολλά περισσότερα. Σημαίνει ότι μπορείς επίσης να κάνεις ασφαλείς αγορές στο iTunes, στο iBooks, αλλά και στο App Store. Και με τo Apple Pay, θα μπορείς να ξεκλειδώσεις έναν ολόκληρο κόσμο online αγορών, με έναν γρήγορο, άνετο και ασφαλή τρόπο.
  • Ταχύτερη ασύρματη δικτύωση: Το WiFi στο iPad 9.7″ είναι γρήγορο (διπλάσια γρήγορο από την προηγούμενη γενιά), πραγματοποιώντας τη λήψη ταινιών και βίντεο (συνεχούς ροής) σε λιγότερο χρόνο.
  • Δύο εκπληκτικές φωτογραφικές μηχανές: Η νέα κάμερα iSight είναι η καλύτερη φωτογραφική μηχανή σε iPad που φτιάχτηκε ποτέ, με προηγμένους φακούς, νέο βελτιωμένο αισθητήρα, και έναν ισχυρό νέο επεξεργαστή σήματος εικόνας, σχεδιασμένο από την Apple. Υπάρχουν ακόμα πολλά επιπλέον νέα χαρακτηριστικά, όπως η λειτουργιά Πανόραμα, Τime-lapse βίντεο, Slo-mo, καθώς και οι λειτουργίες Burst και Timer. Η μπροστινή κάμερα FaceTime HD έχει επανασχεδιαστεί και διαθέτει έναν βελτιωμένο αισθητήρα καθώς και περισσότερα pixel, για ακόμα καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το αποτέλεσμα; Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεό σου, αλλά και οι βιντεοκλήσεις σου και οι selfie φωτογραφίες σου, φαίνονται απλά απίστευτα.
  • Εφαρμογές σχεδιασμένες ειδικά για το iPad: Το iPad 9.7″ διατίθεται με ισχυρές εφαρμογές, απόλυτα συμβατές με το iOS 10, για όλα όσα κάνεις κάθε μέρα, όπως η πλοήγηση στο διαδίκτυο, ο έλεγχος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η επεξεργασία ταινιών και φωτογραφιών, η σύνταξη κείμενων, καθώς και η ανάγνωση βιβλίων. Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές στο App Store, ειδικά σχεδιασμένες για τη μεγάλη οθόνη Retina. Έτσι, είτε πρόκειται για φωτογραφία, παιχνίδια, ταξίδια, ή τη διαχείριση των οικονομικών σου, θα βρεις μια εφαρμογή που θα είναι ιδανική για σένα.
  • Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    – Βάρος 469 gr
    – Ανάλυση Οθόνης 2048 x 1536
    – Εσωτερική Μνήμη 32 GB ή 128GB
    – Τύπος Οθόνης LED-backlit IPS LCD
    – Πυρήνες Επεξεργαστή 2
    – Δευτερεύουσα Κάμερα 1,2 MP
    – Τύπος SIM
    – Wi-Fi ή Wi-Fi & Cellular
    – Διαστάσεις 240 x 169.5 x 7.5 mm
    – Διαγώνιος Οθόνης 9.7″
    – Επεξεργαστής A9X
    – Μπαταρία Li-Ion 8827 mAh (32.9 Wh)
    – Ταχύτητα Επεξεργαστή 1.84 GHz
    – Bluetooth Ναι
    – Βασική Κάμερα 8 MP
    – Μνήμη RAM 2 GB
    – Λειτουργικό iOS 10
    – GPU PowerVR GT7600 (six-core graphics)
    – Lightning: Ναι
    – Υποδοχή ακουστικών 3.5 mm
  • Επιλογή από 3 χρώματα:
    – Silver (Ασημί)
    – Space gray (Γκρι σκούρο)
    – Gold (χρυσό)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *