Επικαιρότητα

“Σέχτα Επαναστατών” πίσω από την επίθεση στο ΑΤ Κορυδαλλού

astinomia015Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση “Σέχτα Επαναστατών” ανέλαβε με προκήρυξη της στην εφημερίδα “Τα Νέα” την ανάληψη ευθύνης σχετικά με την ένοπλη επίθεση στο ΑΤ Κορυδαλλού. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η προκήρυξη είναι σε ψηφιακή μορφή και περιλαμβάνεται σε cd που άφησαν οι δράστες σε σημείο που υπέδειξαν τηλεφωνικά. Εν τω μεταξύ, στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής του υλικού που περισυλλέχτηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Από την έρευνα προκύπτει ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση, ένα ημι-αυτόματο “Σκόρπιον”, ένα εννιάρι πιστόλι και μια χειροβομβίδα δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Η χειροβομβίδα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη που έγινε σε στρατόπεδο στον Αυλώνα καθώς οι πυροτεχνουργοί δεν μπόρεσαν να βγάλουν τη γόμωση ώστε να μεταφερθεί για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας μήπως και εντοπίσουν δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Οι δεκαεννέα κάλυκες και η περόνη της χειροβομβίδας που άφησαν πίσω τους οι δράστες εξετάστηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά δεν βρέθηκαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *