Επικαιρότητα

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΝ από την Αλέκα Παπαρήγα

Στα σενάρια ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού που προωθούν -όπως είπε- η άρχουσα τάξη και ο ξένος παράγοντας, είτε με συνεργασία Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ, είτε με συνεργασία ΠΑΣΟΚ -ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε η γ.γ. του ΚΚΕ σε ομιλία της σήμερα σε κομματική συγκέντρωση στο Περιστέρι.
Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέρος στην ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού, τόνισε η κ. Παπαρήγα, ενώ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΝ μιλώντας “για δεκανίκι του δικομματισμού” και για εμπόριο ελπίδων του λαού, καθώς -όπως είπε- αλλάζει συνεχώς θέσεις, ενώ άρχισε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τώρα “ερωτεύθηκε το ΚΚΕ”. Αυτό που θέλει ο ΣΥΝ είναι να αυξήσει την διαπραγματευτική του δύναμη, είπε η κα Παπαρήγα, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι “ο οπορτουνισμός δεν αλλάζει και είναι ίδιο με το 1989-91”. Τότε είπε -αναφερόμενη στον ενιαίο ΣΥΝ- “μας την έφεραν, αλλά κρατήσαμε”. Η κ. Παπαρήγα κάλεσε τον λαό να μην εγκλωβιστεί σ’ αυτά τα σενάρια αλλά να υπάρξει λαϊκή επίθεση για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικά με την επίδραση που μπορεί να έχουν οι πολιτικές εξελίξεις στο ΚΚΕ, η κα Παπαρήγα διαβεβαίωσε ότι “δεν νιώθουμε κανέναν πανικό” και τόνισε ότι το ΚΚΕ έχει την ωριμότητα και την αποφασιστικότητα να αντεπιτεθεί.

Η γγ του ΚΚΕ εξέφρασε ταυτόχρονα, την αισιοδοξία της για την πορεία του κόμματος, ενώ σημείωσε ότι “υπάρχει κινητικότητα εις βάρος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ”, η οποία πρέπει να αξιοποιηθεί υπέρ του λαού, ενώ παράλληλα, ανέφερε ότι είναι φανερή η φθορά που υφίστανται η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα η φθορά αυτή είναι μεγαλύτερη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κ. Παπαρήγα  πρόσθεσε ότι σε τέτοιες περιόδους δημιουργείται ένα ρεύμα αμφισβήτησης και επανέλαβε ότι το ΚΚΕ αισθάνεται δικαιωμένο καθώς επιβεβαιώθηκαν οι προεκλογικές εκτιμήσεις του για τη φθορά των δύο μεγάλων κομμάτων και το σύνθημά του για αδύναμη κυβέρνηση και αδύναμη αντιπολίτευση.

Πηγή:http://www.ert.gr

Μια σκέψη για το “Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΝ από την Αλέκα Παπαρήγα

  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΠΥΡΤΟΥ
    ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ 19/8/2009

    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΡΙΖΙΤΙΣΣΑ!!!

    ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΕΣ ΑΓΥΡΤΙΣΣΕΣ !!
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΟΥ:
    «ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΜΟΥΣΤΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ:
    «ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ 18%»
    ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ:
    «Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ»

    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΡΙZΙΤIΣΣΑ, ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ «ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ».

    ΑΦΟΥ ΕΜΑΘΑΝ -ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤΕΣ- ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΥΠΕΡ ΕΓΩ ΤΟΥΣ.

    Υ.Γ.
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ, ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΑ «ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» Ο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ;

    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΤΗ «ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ» ΣΠΥΡΤΟΥ ΤΗ ΔΕΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤHΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

    ΒΗΘΛΕΕΜ

    Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ

    ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝ

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *