Επικαιρότητα

Στο ΚΑΤ ο Γ. Παπανδρέου, είχε ατύχημα με το ποδήλατο του

Μικροατύχημα υπέστη το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε βόλτα με το ποδήλατο του, στην περιοχή της Σταμάτας, όταν έχασε την ισορροπία του κι έπεσε.

Χτύπησε στο χέρι, το πόδι και την πλάτη και αμέσως διακομίστηκε στο ΚΑΤ για τις απαραίτητες εξετάσεις, από τους άνδρες της ασφαλείας του. Μετά από τις εξετάσεις διαγνώστηκε κάταγμα ογδόου θωρακικού σπονδύλου χωρίς νευρολογική συμπτωματολογία και μέσης φάλαγγας παραμέσου δακτύλου για το οποίο υποβλήθηκε σε μικροχειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών, ο κ. Παπανδρέου θα παραμείνει τρεις έως τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του, αλλά με ιδιαίτερη προσοχή, αφού για τέσσερις έως έξι εβδομάδες θα φορέσει ειδικό επίδεσμο στο θώρακα, επειδή κατά την πτώση του υπέστη κάταγμα στον όγδοο θωρακικό σπόνδυλο.

Ήδη ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τρίτη περιοδεία του κ. Παπανδρέου στην Ηλεία, όπου και θα συνεδρίαζε το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος, που ευχήθηκαν στον κ. Παπανδρέου ταχεία ανάρρωση.

Τις ευχές του για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος. Τον κ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν στο ΚΑΤ στενοί συνεργάτες του και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *