Επικαιρότητα

Στο σκοτάδι από κεραυνούς η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες (video)

keravnosΑποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που παρατηρήθηκαν νωρίτερα σε αρκετές περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Σερρών, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ δέχθηκαν οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και του Κιλκίς.

Νωρίτερα, τα πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκλήθηκαν από πολλούς κεραυνούς που έπεσαν, κατά τη διάρκεια καταιγίδας που σημειώθηκε στον νομό Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα βρέθηκε επίσης, σχεδόν ολόκληρος ο νομός Σερρών. Κεραυνοί είχαν θέσει εκτός λειτουργίας εναέρια γραμμή υψηλής τάσης στη δυτική πλευρά του νομού, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ρεύμα στα χωριά Λουδίας – Ν. Χαλκηδόνα – Γέφυρα – Μ. Μοναστήρι.

Summer Storm (Thessaloniki, Greece)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kz8aOoX38MY[/youtube]
Προβλήματα ηλεκτροδότησης σημειώθηκαν επίσης, σε γραμμή μέσης τάσης που τροφοδοτεί τμήμα της Καλαμαριάς, ενώ διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν και σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Προβλήματα, λόγω της κακοκαιρίας, παρατηρήθηκαν και στην ηλεκτροδότηση των νομών Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Συνεργεία της ΔΕΗ που έχουν σπεύσει στα σημεία, προσπαθούν να επιδιορθώσουν όλες τις βλάβες.

Τις εν λόγω πληροφορίες επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο περιφερειακός διευθυντής Μακεδονίας – Θράκης της ΔΕΗ, Αναστάσιος Μιζαμίδης, ανέφερε ότι τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν εξ αιτίας των κεραυνών που έπληξαν το κέντρο υψηλής τάσης στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *