Επικαιρότητα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης 59χρονου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικές αρχές επισήμως κάνουν λόγο για εξαφάνιση, ωστόσο, ερευνούν παράλληλα το ενδεχόμενο ο 59χρονος να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Το δεύτερο αυτό σενάριο τροφοδοτείται από ένα μήνυμα που φέρεται να έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο γιος του επιχειρηματία, όπου ζητά από την οικογένειά του να συγκεντρώσει το ποσό των 400.000 ευρώ προκειμένου να δοθούν ως λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Η Αστυνομία ερευνά με άκρα μυστικότητα την υπόθεση και στρέφεται στο επαγγελματικό περιβάλλον του 59χρονου εμπόρου αυτοκινήτων, εξετάζοντας τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Τα ίχνη του επιχειρηματία χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής όταν φεύγοντας από τη μάντρα που διαθέτει στην περιοχή της Λαχαναγοράς, δεν επέστρεψε στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, γεγονός που προκάλεσε την ανησυχία της οικογένειάς του, που μετά από δικές της άκαρπες έρευνες στράφηκε στην Αστυνομία.

Πηγή:http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *