Ταξιδιωτικά άρθρα

ΤΗΝΟΣ το χειροποίητο νησί!

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το νέο video της Τήνου αναφορικά με την τουριστική της προβολής. Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά βίντεο που δημιουργείται με την επιμέλεια για ακόμα μια φορά να ανήκει στη Μαρινέτα Κρητικού. Πρόκειται για ένα δημιούργημα που δίνει μεγάλη βάση στην παράδοση του νησιού.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι το βίντεο συνοδεύει την υποψηφιότητα του νησιού για το βραβείο «Ευρωπαϊκοί προορισμοί αριστείας» με θέμα “πολιτιστικός τουρισμός”. [Μάθετε περισσότερα]

Να θυμίσουμε τον τίτλο της υποψηφιότητας που είναι «Τήνος το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΝΗΣΙ» από την έκφραση του Κορνήλιου Καστοριάδη, συμπυκνώνει όσα το νησί συγκεντρώνει ως ισχυρά στοιχεία για τη διεκδίκηση του βραβείου και όπως  δήλωσε η Αντιδήμαρχος κυρία Αναστασία Δεληγιάννη «η Τήνος ως πατρίδα των μεγαλύτερων Νεοελλήνων καλλιτεχνών όπως ο Χαλεπάς, ο Γύζης  και ο Λύτρας δικαιούται να συμμετέχει σε μια τέτοια δράση αφού έχει να κάνει με τον πολιτισμό που βρίσκεται παντού στα μονοπάτια μας, στα έργα τέχνης, στα μουσεία μας  και στα μοναδικής αρχιτεκτονικής 63 χωριά μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *