Αθλητικά

Όλα τα φώτα στο ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός-ΟλυμπιακόςΤο ντέρμπι κορυφής που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:00-ΝΕΤ) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα και θέλουν να αρχίσουν νικηφόρα τον Β` γύρο της διοργάνωσης, αποκτώντας έτσι προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Λεμονής δεν θα έχει πιθανότατα στην διάθεσή του, τους Στολτίδη και Λεντέσμα, ενώ ο Φερνάντο Μπελούτσι δεν είναι έτοιμος να αγωνισθεί.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζοζέ Πεσέιρο θα παρατάξει στο Φάληρο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αλλά μάλλον δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μάτος που είναι τραυματισμένος.
Στη θέση του Μάτος θα αγωνιστεί ο νεαρός Σιμάο. 
Ισοπαλία στο ντέρμπι ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή, θέλουν οι παίκτες της ΑΕΚ, που υποδέχεται την Βέροια και είναι το φαβορί για την νίκη, έστω και αν όπως φαίνεται, η Ενωση, διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης.

Επίσης, η έκπληξη της διοργάνωσης, Αστέρας Τρίπολης, δοκιμάζεται στην Λάρισα με τους παίκτες του Πάουλο Κάμπος, να θέλουν την «άτυπη» ρεβάνς, καθώς οι «βυσσινί» είναι η μοναδική ομάδα που πήρε τους τρεις βαθμούς στην Τρίπολη.

Ακόμη, ο Αρης φιλοξενείται από τον Πανιώνιο σε μία ιδιαίτερα ανοικτή αναμέτρηση, ενώ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα της Ξάνθης.

Τέλος, σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας, ειδικά για τους γηπεδούχους, είναι οι αναμετρήσεις Απόλλων Καλαμαριάς-ΟΦΗ, Εργοτέλης-Ηρακλής και Λεβαδειακός-Ατρόμητος.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 12 Ιανουαρίου
16:45 Πανιώνιος-Αρης SUPERSPORT
19:00 ΑΕΚ-Βέροια SUPERSPORT

Κυριακή 13 Ιανουαρίου
15:00 Απόλλων Καλαμαριάς-ΟΦΗ
15:00 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης
16:45 Λεβαδειακός-Ατρόμητος ALPHA
16:45 ΠΑΟΚ-Ξάνθη SUPERSPORT
19:00 Εργοτέλης-Ηρακλής SUPERSPORT
19:00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ΝΕΤ

Πηγή: http://www.ert.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *