Αθλητικά

Για τις 18 Ιουνίου μετατίθενται οι εξελίξεις για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Για τις 18 Ιουνίου μετατίθενται οι εξελίξεις για την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε να αναλάβει πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ. Χρέη προέδρου μέχρι τη Γενική Συνέλευση στις 18/6 αναλαμβάνει ο Τζόνι Βεκρής, ενώ με απόφαση του Δ.Σ. παραμένει προπονητής ο Νίκος Νιόπλιας. Πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Γόντικας.
Μέχρι τις 18 Ιουνίου, ημερομηνία κομβική για το μέλλον του Παναθηναϊκού, όλα τα τρέχοντα ζητήματα της ομάδας θα διεκπεραιώνει η εκτελεστική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Τζόνι Βεκρή, Φάνη Βουτσαρά, Δημήτρη Νίκα και Δημήτρη Γόντικα.

Ο κ. Βεκρής, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ΔΣ, επιβεβαίωσε πως ο Νίκος Νιόπλιας θα παραμείνει στον πάγκο των «πρασίνων» και την επόμενη σεζόν, με την εκτελεστική επιτροπή να «τρέχει» το συγκεκριμένο θέμα τις επόμενες ημέρες με συνάντηση που θα υπάρξει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου

Τις αποφάσεις που πάρθηκαν στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Βεκρής αναλαμβάνει πρόεδρος έως τις 18 Ιουνίου, οπότε έχει προγραμματιστεί να γίνει η γενική συνέλευση, επισημοποιήθηκε η εκλογή του Δημήτρη Γόντικα και η παραμονή του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

1. Στην κενωθείσα θέση του μέλους του Δ.Σ. που προέκυψε εξελέγη ως νέο μέλος ο κ. Δημήτρης Γόντικας.

2. Ύστερα από την απόρριψη της ομόφωνης πρότασης για εκλογή στη θέση του προέδρου του Δ.Σ. εκ μέρους του κ. Θανάση Γιαννακόπουλου, το Δ.Σ. αποφάσισε οι αρμοδιότητες του προέδρου, μέχρι την επερχόμενη γενική συνέλευση των μετόχων, να ασκούνται από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ιωάννη Βεκρή.

3. Έπειτα από την παραίτηση του κ. Αντώνη Αντωνιάδη από το αξίωμα του Α΄ αντιπροέδρου του Δ.Σ. εξελέγη ομόφωνα στο αξίωμα αυτό ο κ. Δημήτρης Γόντικας.

4. Δεδομένων των αλλαγών στις θέσεις του Δ.Σ. η διοικούσα επιτροπή επανασυγκροτήθηκε με τα ακόλουθα μέλη: Ιωάννης Βεκρής, Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Φάνης Βουτσαράς.

5. Τέλος, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, κ. Νίκο Νιόπλια, ο οποίος θα κληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες για συζητήσεις σχετικά με τους όρους της συνεργασίας του.

Πηγή : ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *