ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

3 tips για να διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι

3 tips για να διακοσμήσετε το φοιτητικό σας σπίτι

Είστε πλέον φοιτητής/φοιτήτρια και αποφασίσατε πως ήρθε η στιγμή να μείνετε μόνοι σας αλλά δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε ώστε να δώσετε στον χώρο σας το προσωπικό σας στυλ και να εξασφαλίσετε ότι το σπίτι σας θα είναι λειτουργικό; Διαβάστε 3 έξυπνα tips διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το φοιτητικό σπίτι των ονείρων σας! 

Επενδύστε στα κατάλληλα έπιπλα

Τα έπιπλα αποτελούν βασικό στοιχείο ώστε ο χώρος σας να είναι όμορφος και λειτουργικός. Δεν χρειάζεται να υπερφορτώσετε το σπίτι σας με ογκώδη έπιπλα ή έπιπλα που δεν χρειάζεστε, αντιθέτως μπορείτε να επιλέξετε κομψά, μοντέρνα έπιπλα που να καταλαμβάνουν τον μικρότερο δυνατό χώρο ή να διαθέτουν αποθηκευτικούς χώρους που θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι. Αναζητήστε κρεβάτια με ενσωματωμένες συρταριέρες από κάτω, διθέσιους καναπέδες-κρεβάτια, ώστε να μπορείτε να φιλοξενείτε φίλους και συγγενείς και έπιπλα γραφείου  όπως γραφεία με βιβλιοθήκη, τα οποία διαθέτουν άφθονους αποθηκευτικούς χώρους για να τοποθετείτε διάφορα αντικείμενα και κατά κύριο λόγο τα βιβλία σας. 

Δώστε φως στον χώρο σας 

Ο κατάλληλος φωτισμός στον χώρο σας φτιάχνει την διάθεση, σας επιτρέπει να εργάζεστε με άνεση και εξασφαλίζει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο σπίτι σας. Αναζητήστε φωτιστικά ρυθμιζόμενης έντασης ώστε να μπορείτε να ελέγχετε την ένταση του φωτός και να μην χρειάζεται να αγοράσετε πολλά επιδαπέδια ή επιτραπέζια φωτιστικά. Επιλέξτε να διακοσμήσετε το δωμάτιό σας με λαμπάκια τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε γύρω από το κρεβάτι σας ή ακόμη και στον τοίχο και δημιουργήστε μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. 

Δημιουργήστε χώρους 

Τα φοιτητικά σπίτια κατά κανόνα δεν διαθέτουν άπλετο χώρο για αυτό αν θέλετε να εξασφαλίσετε άνεση θα πρέπει να τον δημιουργήσετε μόνοι σας. Αγοράστε διακοσμητικά και έπιπλα, όπως συρταριέρες , διακοσμητικές κρεμάστρες, καλόγερους, τραπεζάκια με κενό χώρο στο κάτω μέρος και πτυσσόμενα ράφια τα οποία θα ομορφύνουν τον χώρο σας και θα σας δώσουν την δυνατότητα να αποθηκεύσετε διάφορα αντικείμενα. Επιπλέον, αν ο χώρος του σπιτιού σας είναι ένα ενιαίο δωμάτιο, επενδύστε σε μια όμορφη βιβλιοθήκη η οποία μπορεί να διαχωρίσει το υπνοδωμάτιο από το σαλόνι σας, ή επιλέξτε ένα υπερυψωμένο κρεβάτι και τοποθετήστε τον καναπέ σας κάτω από αυτό φτιάχνοντας ένα όμορφο σαλόνι μέσα στο υπνοδωμάτιό σας. Διαλέξτε έπιπλα που να ταιριάζουν στην αισθητική του σπιτιού σας και δημιουργήστε extra χώρους εύκολα και γρήγορα! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *