ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Ελληνικές ταινίες και σειρές – Greek movies and tv shows

Greek movies and tv showsΕχετε χάσει κάποιο επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς;
Μήπως θέλετε να δείτε ελληνικές ταινίες τελευταίας παραγωγής;
Τα αγαπημένα σας video clips δημοφιλών η όχι ελλήνων τραγουδιστών, παλιές εκπομπές, αθλητικά γεγονότα, φάσεις, γκολ, ελληνικά τηλεοπτικά show;Ολα αυτά και πολλά άλλα θα τα βρείτε μαζεμένα και νοικοκυρεμένα στο  Greek movies σε κατηγορίες και έτσι θα γλυτώσετε πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας στο Internet.Το Greek-Movies δημιουργήθηκε από το Σωκράτη Δημητριάδη το Φεβρουάριο του 2006 με σκοπό να καλύψει το μεγάλο κενό που υπάρχει στις επιλογές μετάδοσης ελληνικών ταινιών και οπτικοακουστικών έργων σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού ειδικότερα.

Πρωταρχικός στόχος του Greek-Movies είναι η εισαγωγή μιας νέας νοοτροπίας στην τηλεθέαση.
Η απαγκίστρωση δηλαδή από την ξεπερασμένη νοοτροπία που θέλει τον τηλεθεατή καθηλωμένο μπροστά σε μια τηλεοπτική συσκευή τις ώρες και μέρες που άλλοι έχουν επιλέξει γι’αυτόν.
Στόχος είναι να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα έργα που εσείς επιθυμείτε, στις ώρες που εσείς διαλέγετε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Η τηλεθέαση κατ’επιλογή (video on demand) μέσω του διαδικτύου είναι η τεχνολογία που μπορεί επιτέλους να σας το προσφέρει.

Αλλάξτε λοιπόν σελίδα και αξιοποιείστε βέλτιστα το χρόνο σας!

Το Greek-Movies έχει την άδεια της ΑΕΠΙ και του ΔΙΟΝΥΣΟΥ για την προβολή των οπτικοακουστικών έργων τα οποία προσφέρει. Η ΑΕΠΙ είναι ο επίσημος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Στιχουργών και Συνθετών ενώ ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ είναι ο αντίστοιχος Οργανισμός που αφορά τους Έλληνες Ηθοποιούς και Χορευτές.

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://www.greek-movies.com/

4 σκέψεις σχετικά με το “Ελληνικές ταινίες και σειρές – Greek movies and tv shows

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *