ΤΟ APN ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Virtualschool, φροντιστήριο online για τους Έλληνες μαθητές

Το VirtualSchool, είναι η πρώτη Ελληνική ιστοσελίδα σχολικών ασκήσεων σε μορφή Video και όχι μόνο.
Στο VirtualSchool μπορείτε να βρείτε λύσεις σε μορφή Video των ασκήσεων των σχολικών βιβλίων, ασκήσεων των καθηγητών μας, αλλά και θεωρία, διαγωνίσματα και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες.

Εάν είσαι μαθητής Γυμνασίου ή Λυκείου τότε θα βρεθείτε στον καταλληλότερο δικτυακό τόπο για να μπορέσετε να μάθετε να λύνετετις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων αλλά και να γνωρίσετε και άλλες περισσότερες.

Στο VirtualSchool εργάζονται αρκετοί εκπαιδευτικοί όπου προσθέτουν συνεχώς ασκήσεις. Έτσι με τον καιρό το VirtualSchool εξελίσσεται σε ένα εικονικό φροντιστήριο με τη μόνη και βασική διαφορά ότι είναι όλες τις ώρες δίπλα σου. Φαντάσου αύριο να μάθεις ότι γράφεις διαγώνισμα ή ότι έχασες ένα σημαντικό μάθημα λόγω μιας ασθένειας. Στο VirtualSchool μπορείς να αναπληρώσεις όλα σου τα κενά όποτε εσύ θελήσεις.

Δείτε την ιστοσελίδα που σας προτείνουμε: http://www.virtualschool.gr/

Το VirtualSchool είναι μία υπηρεσία προς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου όπου ο μαθητής έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει τη λύση μίας άσκησης με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει την αίσθηση πως έχει τον καθηγητή δίπλα του. Σε περίπτωση που ο μαθητής έχει απορίες για την άσκηση, μπορεί πολύ εύκολα να υποβάλει σχετικό ερώτημα και να λάβει την απάντηση από τον αρμόδιο καθηγητή. Οι λύσεις των ασκήσεων που περιλαμβάνονται στο VirtualSchool παρουσιάζονται από καθηγητές οι οποίοι διαθέτουν πολυετή πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης. Επιπλέον ο μαθητής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ασκήσεις πέραν του σχολικού βιβλίου, να παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας, να λάβει μέρος σε διαγωνίσματα αλλά και να συμμετέχει στις συζητήσεις του VirtualSchool. Η υπηρεσία  εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ασκήσεις, θεωρία, διαγωνίσματα, θέματα συζητήσεων.

Η υπηρεσία  έχει συνδρομητικό χαρακτήρα με ενδεικτικό ετήσιο κόστος ανά μάθημα 20€. Η τιμή αυτή μειώνεται καθώς προχωρά η σχολική χρονιά. Στο VirtualSchool μπορείτε να βρείτε υλικό για Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία ενώ συνεχώς εμπλουτίζουμε με καινούργια μαθήματα όπως Πληροφορική, Βιολογία, Αρχαία κ.α.

Οφέλη για τον μαθητή:
• Μπορεί ανά πάσα στιγμή να δει και να κατανοήσει μία άσκηση από το σπίτι του μετά το σχολείο.
• Έχει τη δυνατότητα να σχολιάσει μία άσκηση ή να θέσει ερώτημα / απορία προς τον αρμόδιο καθηγητή και να λάβει απάντηση.
• Μπορεί να προσθέσει μία άσκηση στα «αγαπημένα» για μελλοντική χρήση π.χ. επανάληψη για ένα διαγώνισμα.
• Μπορεί να λάβει μέρος στα Forums. Ένα σύνολο συζητήσεων με ελεγχόμενο περιεχόμενο και πάντα σχετικό με την εκπαίδευση.
• Μπορεί να λύσει μια άσκηση / διαγώνισμα και να δει στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις του.
• Οι καθηγητές ελέγχουν τη δραστηριότητα των μαθητών τους και απαντούν στα ερωτήματά τους.

3 σκέψεις σχετικά με το “Virtualschool, φροντιστήριο online για τους Έλληνες μαθητές

  • Το σχόλιό σας κύριε Μάνο, είναι μάλλον αστείο. Αλήθεια όταν κάποιος, παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα μιας καλύτερης μεθόδου, κάνει γκρίζα διαφήμιση !!!!! Είναι καινούργια λογική αυτή ???

    Σχολιάστε
  • Σας στέλνουμε ένα Ενημερωτικό, ένα Δελτίο Τύπου. Ανακοινώνουμε, πως παρέχουμε Δωρεάν, Μαθήματα Φυσικής, μέσα από το Διαδίκτυο.

    Στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

    Σας ευχαριστώ.

    Μετά τιμής

    Θ. Αλεγκάκης

    Ενημέρωση – Δελτίο Τύπου

    Θέμα: ΔΩΡΕΑΝ Μαθήματα ΦΥΣΙΚΗΣ, στο Διαδίκτυο

    Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Πολιτεία, πριν λίγους μήνες, έβαλε σε λειτουργία το Ψηφιακό Σχολείο, στη Μέση Εκπαίδευση,
    Η Euro Logic δημιουργεί το δικό της Σύστημα, με πολύ καλύτερη Τεχνολογία. Αναπτύσσει ένα Σύστημα που παρέχει ποιοτική Οπτικοακουστική εκπαίδευση, μέσα από Σχολεία, Σχολές, Φροντιστήρια, αλλά και μέσα από το Internet.

    Σήμερα, η Euro Logic ανακοινώνει την έναρξη παροχής Δωρεάν Μαθημάτων Φυσικής, που απευθύνονται σε μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα παρέχονται από το Site http://www.eurologicstudies.gr και είναι Οπτικοακουστικά.
    Με τα Δωρεάν μαθήματα, θέλουμε να δείξουμε στο κοινό και τους μαθητές, τις δυνατότητες του Συστήματος. Θέλουμε να γίνει αντιληπτό από όλους, τι μπορεί να προσφέρει το ποιοτικό e learning, στην εκπαιδευτική διαδικασία. Θέλουμε επίσης, να γίνουν κατανοητές οι διαφορές, των Επεξεργασμένων Μαθημάτων, από τις απλές λήψεις με Camera, ενός καθηγητή που διδάσκει.
    Αυτή τη στιγμή παρέχονται από το Site Μαθήματα Φυσικής, της τρίτης Γυμνασίου και συγκεκριμένα από το κεφάλαιο 2, Ηλεκτρικό Ρεύμα. Με το χρόνο, τα θέματα θα εναλλάσσονται.

    Τα μαθήματα της Euro Logic, αποτελούνται από πολλαπλά Επεξεργασμένα Video Clips. Αξιοποιούν στο έπακρο, τα μέσα που παρέχει η σύγχρονη Τεχνολογία Πληροφοριών. Γίνεται συγκέντρωση πληροφοριών από πολλές πηγές. Δημιουργούνται, Τεχνητές Εικόνες, Συνθέσεις, Animations. Παρέχουν στο σπουδαστή πλούσιο υλικό, κατάλληλα μονταρισμένο. Αυτό είναι που κάνει τα μαθήματα της Euro Logic ξεχωριστά. Είναι το επιπλέον στοιχείο.

    Το πλούσιο υλικό, επιτρέπει στους σπουδαστές να αντιληφθούν καλύτερα το θέμα, να καταλάβουν τι συμβαίνει. Παράλληλα, αποτελεί την αιτία, να παρακινήσει σπουδαστές με μικρό ενδιαφέρον, να ασχοληθούν και να μάθουν. Βοηθάει αποφασιστικά, στη μεταβίβαση της γνώσης.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *