Αθλητικά

Νίκησε αλλά δεν ικανοποίησε η ΑΕΚ, 1-0 τον Εργοτέλη

Δεν ικανοποίησε η ΑΕΚ τους φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη παρά τη νίκη της με 1-0 για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Η “Ένωση” πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να ισοφαριστεί αν ο διαιτητής Ντάκος σφύριζε πέναλτι όταν ο Μαίστόροβιτς ανέτρεψε με τάκλιν τον Λεάλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ.

Στο 12′ ο Καφές με το στήθος “έστρωσε” την μπάλα στον Τζιμπούρ κι αυτός με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ 1-0. Ο σκόρερ είχε σημαντική ευκαιρία και στο 23′ να διπλασιάσει τα τέρματα, όταν μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε διαγώνια άουτ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ρυθμό και ο Εργοτέλης σε κάποιες περιπτώσεις έδειχνε ότι μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Ακόμη χειρότερη ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, σε τέτοιο βαθμό ώστε από ένα σημείο και μετά άρχισαν οι αποδοκιμασίες του κόσμου. Ο Εργοτέλης προσπάθησε για την ισοφάριση και απείλησε με αντεπίθεση στο 75′, αλλά το σουτ του Τσεσνάουσκιτς δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν και για την τελευταία φάση στις καθυστερήσεις όταν ο Λεάλ ανατράπηκε στη περιοχή από τον Μαϊστόροβιτς αλλά ο Ντάκος δεν έδειξε τίποτα.
Κίτρινες: Μαντούκα – Βερπακόφσκις, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Καράμπελας (61′ Λαγός), Ζεράλντο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο (65

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9KJ9xYMGj3Y[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *