Αθλητικά

Με 10 παίχτες ο ΠΑΟΚ 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Παρόλο που έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 20ο λεπτό λόγω της αποβολής του Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα στο εναρκτήριο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουτσιανικούλης στο 54′. Στο 20′ και μετά από φάουλ που του έκανε ο Μπαστία, ο Βιεϊρίνια επιτέθηκε στον αντίπαλό του με αποτέλεσμα να πάρει την κόκκινη κάρτα και ν’ αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ομως αυτό δεν ήταν το μόνο άσχημο για τον ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, στο 12′, ο Φιλομένο τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας την ομάδα του χωρίς κλασικό σέντερ φορ.
Ουσιαστικά δύο καλές στιγμές είχε ο δικέφαλος σε όλο το πρώτο 45λεπτο.

Στο 40′, όταν ο Ιβιτς πήγε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Αναστασόπουλου, αλλά η κεφαλιά του έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στο 45′, όταν ο Κουτσιανικούλης ξεχύθηκε μπροστά και μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Αστέρα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=USLVfxFYz90[/youtube]

Στο 54′, τρεις παίκτες έφυγαν πίσω από τη σέντρα μόνοι τους μπροστά, ο Βιτόλο έδωσε στον Ιβιτς, αυτός στον Κουτσιανικούλη και ο τελευταίος απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.

Στο 75′ το σουτ του Ουντότζι πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Χαλκιά, ενώ στο 87′ ο Αναστασόπουλος εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του εξαιρετικού σήμερα Βιτόλο.

Κίτρινες: Ιβιτς, Σνάουτσνερ – Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαζαρίδης
Κόκκινες: 20′ Βιεϊρίνια
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Φιλόμενο (12′ Κουτσιανικούλης, 92′ Σαβίνι), Κριστιάνο (75′ Σορλέν).
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης (80′ Ρόκας), Ουριμπάρι, Καρντόσο, Αργυρόπουλος (58′ Βίλτσες), Μπαστία (68′ Εντερ), Καρέρα, Λαζαρίδης, Ουντότζι, Μαρσελάο, Καούνος.

Πηγή: ΕΡΤ, PAOK.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *