Αθλητικά

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν ο Ηρακλής και η ΑΕΚ

Από ένα γκολ και από ένα βαθμό μοιράστηκαν ο Ηρακλής με την ΑΕΚ στο Καυτατζόγλειο (1-1) για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Ο “γηραιός” προηγήθηκε στο 28′ με τον Κονέ και η “Ένωση” ισοφάρισε στο 55′ με τον Τζιμπούρ, ο οποίος όμως έχασε πέναλτι στο 87′. Στο 89′ αποβλήθηκε ο Αραούχο με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 10′ η κεφαλιά του Μιλάνο πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 28′ ο Κονέ έκανε το 1-0, όταν έκλεψε την μπάλα και έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε την ευκαιρία στο 45′ να πάει με ισόπαλο αποτέλεσμα στα αποδυτήρια, όμως το σουτ του Γιάχιτς πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SFpnzAnGq7c[/youtube]

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ ισοφάρισε γρήγορα καθώς στο 55′ ο Τζιμπούρ με μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια και άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Η φάση του αγώνα έγινε στο 87′. Ο Χέρσι βρέθηκε στην περιοχή του Ηρακλή, ο Λέκι τον μάρκαρε με το σώμα και ο Κουκουλάκης έδωσε πέναλτι, που όμως απέτυχε να αξιοποιήσει ο Τζιμπούρ, καθώς επέλεξε έναν τεχνικό αλλά άστοχο τρόπο για να το εκτελέσει.

Στο 89′ ο Αραούχο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κίτρινες: Μιλάνο, Κονέ, Κατσαμπής, Γιαννούλης – Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Γεωργέας, Αλβες
Κόκκινες: 89′ Αραούχο (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Ηρακλής (Σάββας Κωφίδης): Μπαντής, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Μάρτος, Παπαστεριανός, Ηλιάδης (91′ Περπερίδης), Μιλάνο (80′ Γιάντσης), Επστάιν, Κονέ (61′ Τούμα), Μπόσνιακ.
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Καφές, Μαντούκα (70′ Χέρσι), Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο (83′ Ταχτσίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *