Αθλητικά

Σίφουνας ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, νίκησε με 3-0

Σαν σίφουνας πέρασε ο ΠΑΟΚ από τα Πηγάδια κερδίζοντας άνετα την Ξάνθη με 3-0 για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ ο Βιερίνια (7′, 66′) και ένα ο Ίβιτς (13′) ενώ ο “δικέφαλος” είχε και δοκάρι στο 78′ με τον Σορλέν. Μόλις στο 7′ ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βιεϊρίνια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1. Και πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο είχε πετύχει και δεύτερο, αφού στο 13′ ο Βιεϊρίνια μπήκε από δεξιά και γύρισε την μπάλα, για να έρθει ο Ιβιτς και εντελώς αφύλαχτος να σκοράρει με κεφαλιά 0-2.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μπορεί να απειλήθηκε σε μια-δυο περιπτώσεις, όπως στο 18′ με τον Μπούγκα, που από εξαιρετική θέση δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, ωστόσο ήταν ο κυρίαρχος του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ στο 35′, όταν το σουτ του Σνάουτσνερ εξουδετέρωσε ο Γκσπούρνινγκ.

Στο 62′ και σε φάουλ του Γκαρσία, ο Μαλεζάς έχασε διπλή σπουδαία ευκαιρία, καθώς η προβολή και στη συνέχεια η κεφαλιά που επιχείρησε, εξουδετερώθηκαν εξ επαφής από τον τερματοφύλαλα της Ξάνθης. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα (66′) ο ΠΑΟΚ πέτυχε το τρίτο γκολ, σε σέντρα του Ιβιτς και κεφαλιά του Βιεϊρίνια 0-3. Και στο 78′ θα μπορούσε να γίνει και το 4-0, αλλά το σουτ του Σορλέν τράνταξε το δοκάρι.
Κίτρινες: Λουτσιάνο, Λέιτε
Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (46′ Στίνγκα), Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπούγκα (46′ Ελινγκντον), Λέιτε, Κιντάνα (68′ Λουτσιάνο), Στρμπα, Πόι.
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία (89′ Εντίνιο), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιεϊρίνια (79′ Κριστιάνο), Ίβιτς (85′ Φωτάκης), Σνάουτσνερ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yTaPyVhzcBc[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *