Αθλητικά

ΑΕΚ-Καβάλα 1-0 (videos)

Κομβικό βήμα για την εξασφάλιση της συμμετοχής της στα play off πραγματοποίησε η ΑΕΚ, που επικράτησε 1-0 της Καβάλας στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας. Στους 43 βαθμούς πλέον η Ένωση, που άνοιξε τη διαφορά της στους πέντε βαθμούς από την τέταρτη και την πέμπτη θέση.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aek kavala’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης, ο Νάτσο Σκόκο δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90`, μετά την ασίστ του Ρότζερ Γκερέιρο. Σημαντική λεπτομέρεια πως και οι δύο πέρασαν ως αλλαγές στο β` μέρος, με τον Χιμένεθ να προχωρά σε μαζικό ροτέισον, επιστρέφοντας στα… τετριμένα, στο β` 45λεπτο.

Από το παιχνίδι με τον Αρη, στο ΟΑΚΑ και πάλι, είχε να προχωρήσει σε τόσες πολλές αλλαγές ο Χιμένεθ, στο αρχικό σχήμα. Τότε μάλιστα, οι Αραμπατζής, Ματέος, Νταντόμο, Αργυρίου, Μίτσελ, Μπερνς που μπήκαν μαζικά στην 11άδα, λειτούργησαν μάλλον αρνητικά για το σύνολο, καθώς η Ενωση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να πείσει πως είναι ομάδα, γνωρίζοντας την ήττα (1-2).
Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=89673#ixzz1GYo5DaFM

Η ΑΕΚ… ξεμπέρδεψε έστω και δύσκολα την Καβάλα (1-0), με γκολ του Σκόκο στο 88′ και τώρα πάει για την πρόκριση μέσα στην Τούμπα – Με 10 παίκτες έπαιζε η Καβάλα από το 53′ μετά την αποβολή του Καρντόσο.

Το πρώτο ημίχρονο το… πετάμε. Μία κακή ΑΕΚ που δεν μπορούσε να κάνει φάσεις και τα στατιστικά… έγραψαν μηδέν (!) τελικές. Στην επανάληψη παρουσιάστηκε μία διαφορετική Ένωση. Μία ΑΕΚ που απέναντι στην Καβάλα δυσκολεύτηκε, αλλά η είσοδος στο παιχνίδι των Ντιόπ, Γκερέιρο και Σκόκο έμελλε να ήταν και η καθοριστική. Με την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έγινε πιεστική και με πρωταγωνιστή – σκόρερ τον Αργεντινό στο 88′, μετά από συστημένη μπαλιά του Γκερέιρο η Ένωση πήρε τη νίκη και κέρδισε ένα πόντο στη βαθμολογία των πλέι οφ…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *