Αθλητικά

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2 (videos)

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’κερκυρα ολυμπιακος’ resultsPerPage=”8″ hqThumbs=”true”]

Περισσότερα videos του Ολυμπιακού εδώ

Η… φιλαρμονική του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε ούτε ένα φάλτσο και πραγματοποιώντας την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση, έφυγε με ξεκούραστο τρίποντο από την Κέρκυρα. Ένα αυτογκόλ του Τσίγκα και ένα τέρμα του Μιραλάς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που πήγε ξανά στο +5 την διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Έχοντας αρκετούς παίκτες (Μοδέστο, Πάντελιτς, Ριέρα, Φουστέρ) σε πολύ καλή μέρα, ο Ολυμπιακός δεν είχε να φοβηθεί απολύτως τίποτα από οποιονδήποτε αντίπαλο και στην προκειμένη περίπτωση από την Κέρκυρα.

Οι Πειραιώτες αν και ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση καθώς χρειάστηκαν 30 λεπτά για να ξυπνήσουν, όταν αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο ήταν ασταμάτητοι και πήραν στο ρελαντί το τρίποντο…[sport24]

Εκπληκτικός ο Θρύλος του δεύτερου μέρους στον αγώνα με την Κέρκυρα, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών και μπορούσε να πετύχει ακόμα και πέντε γκολ.

Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη και του Βαλβέρδε, έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του. Δεν κολλά πουθενά και σε καμία έδρα και ως εκ τούτου, είναι φυσικό κι επόμενο να κερδίζει συνεχώς. Ο ερυθρόλευκος γίγαντας, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας, είναι αυτός που αρχίζει και παίζει σπουδαία μπάλα όσο προχωρά ο καιρός [ gavros]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *