Αθλητικά

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0 (videos)

Με μπροστάρη τον Πάντελιτς (δύο γκολ) και τους Ντιόγκο, Αμπντούν να ακολουθούν στο χορό των γκολ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 4-0 τον Πανιώνιο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μέσα σ΄ ένα αρρωστημένο κλίμα. Επόμενος αντίπαλος ΟΦΗ ή Πανσερραϊκός. Αποδοκιμασίες σε Βαλβέρδε, παίκτες, πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ και Τσιρώνη!

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xo0s73_yyyyyyyyyy-vs-yyyyyyyyy-4-0-match-highlights_sport#hp-b-l[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’olympiakos panionios’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Η ήττα από την Ξάνθη έφερε αγανάκτηση και ήταν δεδομένο πως το επόμενο παιχνίδι θα ήταν δύσκολο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε στην Ελλάδα ανάλογα με το αποτέλεσμα είσαι ή Θεός ή άχρηστος.

Έτσι λοιπόν, το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, έμοιαζε πολύ δύσκολο για τους Πειραιώτες, αφού είχαν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και την πίεση του κόσμου.

Οι έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών πριν από τη σέντρα προς τον Βαλβέρδε, τον Αμπντούν, τον Μαρκάνο και λίγο τον Ορμπάιθ, ήταν μια τρανή απόδειξη πως η ατμόσφαιρα στο Φάληρο ήταν τεταμένη και πως οι “ερυθρόλευκοι” παίκτες δεν θα πέρναγαν ένα εύκολο απόγευμα.

Παρόλα αυτά, με την απόδοσή τους και κυρίως με το γκολ-φάουλ του Πάντελιτς που άνοιξε το δρόμο και ηρέμησε κάπως τα πνεύματα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να διώξουν το άγχος και να φτάσουν με μικρά βήματα προς τη νίκη. Ο Μάρκο σκόραρε ξανά, ακολούθησε ο Ντιόγκο και την παράσταση έκλεισε ο Αμπντούν όπου έκανε το 4-0 και αφού χειροκροτήθηκε μετά αποδοκιμάστηκε. Περίεργη και αρρωστημένη ατμόσφαιρα.

Στα αγωνιστικά, κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, εξαιρετικός ο Μανιάτης που έβγαλε δύο ασίστ, ο Αμπντούν που σκόραρε και έβγαλε άλλη μια ασιστ, αλλά και ο Ντιόγκο που επέστρεψε στα “ερυθρόλευκα” γκολ και δείχνει σε κάθε ματς αλλαγμένος προς το καλύτερο (ελαφρύς, γρήγορος και με γρήγορη αντίληψη) και έτοιμος για το νέο ξεκίνημα…[http://www.sport24.gr/]

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πέρασε πανηγυρικά στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, κερδίζοντας τον Πανιώνιο με 4-0 στον αγώνα που έγινε στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη το βράδυ. Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχαν για την ομάδα μας οι Πάντελιτς 11΄, 16, Ντιόγκο 78 και Αμπντούν 88΄.
Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έψαχνε να βρει τα πατήματά του, παρά το γρήγορο γκολ το οποίο ήρθε στο 11΄με ωραία εκτέλεση φάουλ του Πάντελιτς. Η ομάδα μας στο δεύτερο μέρος ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της και μετέτρεψε το αναιμικό 1-0 του πρώτου μέρους σε 4-0, με γκολ που πέτυχαν οι Πάντελιτς (66΄), Ντόγκο (78΄) κα Αμπντούν (88΄), ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα.
Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αρκετά καλός και κατάφερε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι, από το πρώτο λεπτό με τον Πανιώνιο να προσπαθεί, αλλά να μην καταφέρνει να προβάλλει ισχυρή αντίσταση.
Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ψηλά, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν έτσι να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού, τόσο στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο, όσο και στην επανάληψη που ήρθαν τα περισσότερα γκολ, δείχνοντας ότι βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΣΚΟΡΕΡ: 11′, 66′ Πάντελιτς, 78′ Ντιόγο, 88′ Αμπντούν
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρίκαλα)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 10′ Σιόβας, 38′ Κουλουχέρης, 58′ Σκέμπρ, 80′ Σάμαρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μανιάτης, Αβραάμ, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν, Φετφατζίδης (46′ Μοντέστο), Φουστέρ (60′ λ.τ. Ντιόγο), Πάντελιτς (82′ Λυκογιάννης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Όμο, Κουλουχέρης (68′ Μενδρινός), Σιόβας, Κούρντι, Ρόκας, Σάμαρης, Κούτσι (75′ Ρόβας), Οκόγιε, Σκέμπρι…[http://www.olympiacos.org/]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *