Αθλητικά

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-2 (videos)

Με απίστευτη ανατροπή ο Ατρόμητος επικράτησε μέσα στην Τούμπα με 2-1 στην παράταση επί του ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μικροσυμπλοκές μετά την λήξη του ματς ανάμεσα σε οπαδούς του Δικεφάλου και την Αστυνομία

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xo0nm5_yyyy-vs-yyyyyyyyy-1-2-match-highlights_sport#hp-b-l[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’paok atromitos’ resultsPerPage=”9″ hqThumbs=”true”]

Ένας συγκλονιστικός Ατρόμητος έβαλε πλώρη για τον δεύτερο του σερί τελικό Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 2-1 στην παράταση. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη βρέθηκαν να χάνουν στο 28′ (πέναλτι Λίνο) ωστόσο ακριβώς στο 90′ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Φυτανίδη και στο …7ο δευτερόλεπτο(!) της παράτασης έφτασαν στο τελικό 2-1 με τον Μπρίτο.

Πλέον οι Περιστεριώτες για να ξαναβρεθούν στον Ολυμπιακό Στάδιο και στον τελικό καλούνται να αποκλείσουν σε διπλούς αγώνες το νικητή της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα…[http://www.sport24.gr]

Ο Ατρόμητος, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από το 28′, έστειλε το παιχνίδι στην παράταση με γκολ στο 90′, πέτυχε την ανατροπή στο 91′ και πήρε μεγάλη πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα στην Τούμπα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Μέτριο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Κομίνη, για την φάση του πέναλτι, ζητώντας οφσάιντ του Σαλπιγγίδη, στην αρχή της φάσης. Ετο και Φωτάκης αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, στο ξεκίνημα του αγώνα, αντιμετωπίζοντας όμως πρόβλημα στην δημιουργία και στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Παρά το ότι είχε αρκεστεί σε παθητικό ρόλο, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν πιο επικίνδυνη από τον Δικέφαλο του Βορρά, φτάνοντας δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ του Γλύκου.

Στο 14′, ο Γλύκος πρόλαβε τον Αναστασάκο, μετά από παράλληλη σέντρα του Δημούτσου, ενώ τέσσερα λεπτά μετά, ο Καραγκούνης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, προσπάθησε με λόμπα να… κρεμάσει τον Γλύκο, αλλά αστόχησε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=117743#ixzz1kXpSy8Cg

Ήττα ντροπή με 1-2 από τον Ατρόμητο στην παράταση και αποκλεισμός για τον πολύ κακό και σήμερα ΠΑΟΚ στην Τούμπα …

Για μια ακόμα χρονιά η ομάδα δεν καταφέρνει να κάνει το βήμα παραπάνω και μένει εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου χάνοντας την πρόκριση μέσα στο σπίτι μας!

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια και μάλιστα σε μια τόσο σημαντική στιγμή απογοητεύοντας τους πάντες. Χωρίς αρχή και τέλος ο Δικέφαλος, παρουσίασε ένα τραγικό σύνολο που σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε κάτι αξιόλογο.

Το γκολ του Λίνο στο 27ο λεπτό αποδείχτηκε ότι δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση, καθώς αυτά που είδαμε σήμερα στην Τούμπα δεν περιγράφονται! Το μυαλό όλων ήταν στον τελικό και όχι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο!!!

Ούτε μετά το 1-0 είδαμε τον ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στο γήπεδο και συνεχίζε να παίζει αυτό το κάτι σαν ποδόσφαιρο δείχνοντας επαναπαυμένος στο ρευστό προβάδισμα.

Οι παίκτες φανερά κουρασμένοι, χωρίς πάθος, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας έχασαν μια ολόκληρη πρόκριση από μια ομάδα που σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε να είναι τόσο καλύτερη! Κι όμως αυτός ο αντίπαλος έφυγε από την Τούμπα, πανηγυρίζοντας!…[http://www.paokmania.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *