Αθλητικά

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0 (videos)

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν πλέον το ραντεβού τους για την Κυριακή (6/3, 19:30GR) για το πρωτάθλημα στο ίδιο γήπεδο και σε 15 μέρες στην Τούμπα, για τη ρεβάνς και την πρόκριση στον τελικό.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aek paok’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Οι κιτρινόμαυροι, που δεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους, ήταν ελαφρώς καλύτεροι, έχοντας και δύο δοκάρια, με τον -μοιραίο και συνάμα κορυφαίο του αγώνα- Ντιόπ. Με εννιά παίκτες από το 75` ο Δικέφαλος του Βορρά, λόγω αποβολών με δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα, των Λίνο, Ιβιτς.
Η απόδοση της ΑΕΚ έμοιαζε αρκετά με τον… καιρό. Το σχεδόν εκνευριστικό ψιλόβροχο που έπεφτε όλη την ημέρα από τον ουρανό, όχι μόνον του ΟΑΚΑ αλλά ολόκληρης της Αθήνας, το οποίο όμως ποτέ δεν ξέσπασε σε καταιγίδα. Η Ενωση είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά απέτυχε στο να επιβάλλει το ρυθμό της στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=88628#ixzz1FWHGjBne

Όλα για όλα στην Τούμπα θα πρέπει να τα παίξει η ΑΕΚ στις 16 Μαρτίου προκειμένου να πάρει αυτή την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου. Η Ένωση έμεινε στο 0-0 στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που βάση των ευκαιριών θα έπρεπε να είχε κερδίσει. Τα δύο δοκάρια του Ντιόπ δεν έδωσαν την ΑΕΚ τη νίκη ακόμα και με «καθαρό» σκορ, ενώ η ομάδα προσπαθούσε ανορθόδοξα να απειλήσει τον ΠΑΟΚ όταν ο αντίπαλος έμεινε με 9 παίκτες (μετά τις αποβολές των Λίνο και Ίβιτς, 74′ και 76′ αντίστοιχα)…[http://www.aek365.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *