ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Apple ετοιμάζει το iOS 5.0 και το iPad 3

Η Apple ετοιμάζεται πυρετωδώς για να έχει έτοιμο το iOS 5.0 αυτό το φθινόπωρο! Το iOS είναι το λειτουργικό που χρησιμοποιούν όλες οι Apple συσκευές, όπως το iPhone 4, το iPod Touch και το iPad 2.

Φήμες λένε πως θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε σε ένα Preview που θα πάρει μέρος στο WWDC 2011 στις αρχές Ιουνίου αλλα τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Το iOS 5.0 θα κάνει τη διαφορά καθώς θα φέρει δύο νέες cloud υπηρεσίες στους χρήστες. Η μία απο αυτές θα είναι ένα Music Locker με το οποίο ο καθένας απο εμάς θα μπορεί να αποθηκεύει την μουσική του στο cloud και απο εκεί να την αναπαράγει σε όλες τις iOS συσκευές απο όπου κι αν βρίσκεται, χωρίς να χρειάζεται να αποθηκεύει τραγούδια σε κάποιο τοπικό δίσκο.

Επίσης, εντύπωση θα κάνει και η νέα υπηρεσία της Apple που όπως φαίνεται θα είναι το αντίπαλο δέος για το Google Latitude με την υπηρεσία αυτή (LBS Service) να χρησιμοποιείται απο όλους εμάς ωστε να βρίσκουμε εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα μας πρόσωπα στον χάρτη μέσω του κινητού ή του tablet. Τέτοιες cloud-based υπηρεσίες θα δούμε και στο Mac OS X Lion 10.7 που είδατε στο video preview μέσα απο το dailyfix.gr

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως είναι πως το iOS 5.0 θα φέρει μαζί του και το νέο iPad 3 που πληροφορίες το θέλουν να είναι εξοπλισμένο με μία πολύ καλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση απο αυτή του iPad 2, δηλαδή 1024 x 768 pixels.

[Dailyfix.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *