Αθλητικά

Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα 76-74 (videos)

H κόλαση του ΟΑΚΑ και των 20.000 οπαδών του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσαν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, έκαψε την Μπαρτσελόνα, που υπέκυψε των πρασίνων με 76-74! Οι πράσινοι έφτασαν έτσι στο πολυπόθητο 2-1 την σειρά και πλέον χρειάζονται μία νίκη για ναν προκριθούν, μετά από απουσία ενός έτους, στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’panathinaikos barcelona’  resultsPerPage=”12″ hqThumbs=”true”]

Το τριφύλλι ήταν ανώτερο καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με κορυφαίους τους Φώτση, Διαμαντίδη, Μπατίστ και Καλάθη έφτασε σε μία γιγαντιαία επικράτηση, που τον κάνει τεράστιο φαβορί της σειράς και βάζει την Μπαρτσελόνα σε μία ιδιαίτερα δεινή θέση, με τον αποκλεισμό να φαντάζει πλέον πιο κοντινός από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=91218#ixzz1I40wvQWm

Ματς αντάξιο των προσδοκιών όλων, έγινε στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Μπαρτσελόνα με 76-74 και να κάνει το 2-1 στην προημιτελική σειρά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε και πάλι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που “μίλησε” στο κρίσιμο σημείο με απόλυτη ευστοχία στις βολές, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

O αρχηγός του Παναθηναϊκού με εύστοχα ζευγάρια βολών στα 13,4” και 3,3” πριν το τέλος χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Ο Νίκολας στα 2” πριν το τέλος σωστά έκανε το φάουλ στο Λάκοβιτς για να μην πάει στο τρίποντο…[http://www.sport24.gr]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *