Αθλητικά

Άρης-Παναθηναϊκός 3-1 (videos)

Ψυχομένος και διψασμένος στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων, ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 και τον “γκρέμισε” από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τσέζαρεκ, Ντίκο και Νέτο τα γκολ των νικητών που αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς τους ενώ για το “τριφύλλι” είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουμσόνγκ.

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/xmrfeu_12y-yyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyyyyyyy-3-1-highlights_sport#from=embed[/dailymotion]

[tubepress_gagarin205 mode=’tag’, tagValue=’aris panathinaikos’ resultsPerPage=”3″ hqThumbs=”true”]

Αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι έδειξαν με την εικόνα τους από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ που άνοιξαν το σκορ με τον Τσέζαρεκ, ο οποίος μετά την Νέα Σμύρνη σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

 

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38′ και ενώ είχαν ανεβάσει την απόδοσή τους με τον Μπουμσόνγκ, ωστόσο το γκολ του Ντίκο στο 44′ (μετά το λάθος του Σαριέγκι) αλλά και το γρήγορο γκολ του Νέτο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν καθοριστικό στην συνέχεια του ματς και την ψυχολογία των δύο ομάδων με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους την πρώτη τους ήττα….[http://www.sport24.gr/]

Ε, κάποτε θα συνέβαινε κι αυτό. Δεν γινόταν να μην έχανε ποτέ ο Παναθηναϊκός. Η ώρα της πρώτης ήττας για τους πράσινους στο πρωτάθλημα είχε φτάσει. Ο Αρης έβαλε… στοπ στο αήττητο σερί του Τριφυλλιού, με τους κίτρινους να πανηγυρίζουν, παράλληλα, την παρθενική εντός έδρας νίκη τους, με 3-1 στο ματς που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής. Εχοντας κορυφαίο τον… δαίμονα Ούμπιντες, εξαιρετικούς τους Τόχα και Φατί στα χαφ και σκόρερ τους Τσέζαρεκ, Ντίκο και Νέτο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε απόλυτα δίκαια στο τρίποντο.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός, που δέχθηκε για πρώτη φορά φέτος γκολ στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα 3 γκολ σ’ ένα παιχνίδι, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, με πολλούς παίκτες (Ζεκά, Λέτο, Κατσουράνης, Κλέιτον) να μην πιάνουν τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων, άλλους να κάνουν χοντρά λάθη (Βύντρα, Σαριέγκι) και τον Φερέιρα να έχει καθυστερημένες αντιδράσεις στις αλλαγές από τον πάγκο. Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι πράσινοι έπεσαν από την κορυφή (κατοικοεδρεύει πλέον η ΑΕΚ) στην τρίτη θέση, έχοντας, ωστόσο δύο ματς λιγότερα από την Ενωση κι ένα από τον Ολυμπιακό…

Το 1-0 στο 12ο λεπτό, ήταν απόρροια του υπνωτισμένου ξεκινήματος του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με την εικόνα του Αρη, που οι παίκτες του μπήκαν στην αναμέτρηση με το… μαχαίρι στα δόντια. Οι κίτρινοι είχαν κλείσει τους πράσινους στα καρέ τους, κέρδισαν 5 κόρνερ στο πρώτο δεκάλεπτο και είχαν και 4 φάσεις, με τον Καπίνο να σταματάει τους Ούμπιντες, Ντίκο και Τσέζαρεκ, προτού ο τελευταίος τον νικήσει στο 12ο λεπτό, με προβολή, ύστερα από σέντρα του Μίσελ, βάζοντας… φωτιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μετά το νωθρό ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός άρχισε μετά το πρώτο τέταρτο να ισορροπεί το παιχνίδι και να βγαίνει σιγά-σιγά στην επίθεση κάνοντας τα πρώτα σουτ με τους Κατσουράνη, Κουίνσι και Λέτο, που ωστόσο δεν ανησύχησαν τον Βελλίδη. Αντίθετα, ο Αρης στο 25′ θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου, όταν ο Τσέζαρεκ βρέθηκε σε θέση βολής από μπαλιά του Ούμπιντες, όμως έχασε το κοντρόλ και ο Καπίνο πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=112948#ixzz1fb5c7Ctv

Ο Παναθηναϊκός ξέχασε το καλό του πρόσωπο στην Αθήνα και ηττήθηκε 3-1 από τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Νευρικοί οι πράσινοι, δεν είχαν καθαρό μυαλό και έκαναν λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση.

Με άδειες τις αποσκευές του επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του και ηττήθηε δίκαια από τον παθιασμένο Άρη με 3-1. Για τον Άρη σκόραραν οι Τσέζαρεκ, Ντίκο και Νετο, ενώ για τον Παναθηναϊκό είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουμσόνγκ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα ξέχασαν το καλό πρόσωπο τους, ήταν άνευροι και έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Απέναντι στους κιτρινόμαυρους που κάθε άλλο παρά εντυπωσιάζουν στο πρωτάθλημα, πίστεψαν ότι θα νικήσουν με την… αύρα.

Αυτό όμως δεν συνέβη, αυτός που ήθελε περισσότερο τη νίκη την πήρε και στο Τριφύλλι καλούνται να διαχειριστούν σωστά το πρώτο φετινό στραπάτσο. Η ομάδα μένει στη δεύτερη θέση, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο και σίγουρα πήρε ένα χρήσιμο μάθημα, ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μεχρι να κριθεί.

Το ζητούμενο είναι ο Παναθηναϊκός να μείνει ανεπηρέαστος, να αντιδράσει ως μεγάλη ομάδα και να αντεπιτεθεί στη Νέα Σμύρνη. Υπάρχει μία εβδομάδα για να αναλυθεί τι πήγε λάθος και να μπορέσει ο Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του να μάθουν από τα λάθη τους…[http://prasinanea.gr]

Μια σκέψη για το “Άρης-Παναθηναϊκός 3-1 (videos)

  • Δεν πειράζει ρε Πανάθα, πάμε για άλλα 🙂
    δεν μας έπαιρνε απόψε στο Χαριλάου, φάνηκε από την αρχή

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *