Κόσμος

Κορυφαία αυτοκίνητα σε εκδόσεις…cabrio

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν και λογικά θα δούμε και στο μέλλον πολλές περιπτώσεις αυτοκινήτων που θα λέγαμε τι ωραία να έβγαινε και σε έκδοση cabriolet. Μάλλον πολλά τέτοια παράπονα άκουσαν στις ΗΠΑ και δημιουργήθηκε η εταιρία Newport Convertible Engineering.

Η εταιρία με έδρα την Καλιφόρνια είναι σε θέση να μετατρέψει όλα ή σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα σε cabriolet ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το μαγικού μπουτόν και η υφασμάτινη οροφή να φύγει πάνω από τα κεφάλια σας.

Στο portofolio της Newport Convertible Engineering υπάρχουν αυτοκίνητα που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα υπάρξουν σε έκδοση cabriolet. Αυτοκίνητα όπως η BMW X6, οι Jaguar XJ και S-Type, το Range Rover, το Hummer H3, το Chrysler 300C, το Dodge Charger, η Cadillac Escalade το Toyota Prius αλλά ακόμα και αυτοκίνητα θρύλοι όπως το Honda NSX και το Subaru Impreza STI.

Το αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων ξενίζει καθώς τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν έχουν σχεδιαστεί με ορίζοντα να γίνουν cabriolet και, μεταξύ μας, δεν πιστεύω ότι οι σχεδιαστές τους γνωρίζουν περί των επεμβάσεων της Newport Convertible Engineering…

[Πηγή : Highoctane.gr @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *