cinemaΕκδηλώσεις

Cine Άλιμος: Το θερινό σινεμά δίπλα στο κύμα

Cine Άλιμος

Το δημοτικό θερινό σινεμά που αγαπήθηκε πέρσι από τους κατοίκους των νοτίων προαστίων και όχι μόνο, ανοίγει και φέτος τις πόρτες του και σας υποδέχεται σε κόσμους φανταστικούς! Σας περιμένει καθημερινά για να απολαύσετε ταινίες δίπλα στο κύμα, με δροσιά από το θαλασσινό αεράκι, και να ταξιδέψετε νοερά σε κάποιο νησί ακούγοντας τον ήχο του κύματος… Η υψηλής ευκρίνειας ψηφιακή εικόνα και ο ψηφιακός ήχος, σας εγγυώνται την απόλυτη εμπειρία θέασης.

Καθημερινά θα προβάλλονται βραβευμένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, και θεματικά αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς. Κάθε Δευτέρα θα μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν, παλιές ελληνικές ταινίες ενώ συχνά θα γίνονται αφιερώματα σε ξεχωριστούς Έλληνες δημιουργούς, στα οποία, διάσημοι σκηνοθέτες θα συζητούν με το κοινό. Φυσικά, τα παιδιά έχουν την τιμητική τους, αφού όλες οι παιδικές προβολές θα είναι δωρεάν για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους, κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Κυριακή.
Επίσης θα υπάρχουν πολλές διαδραστικές εκδηλώσεις για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο σε συνεργασία με την Παιδική Βιβλιοθήκη Aλίμου !

[box type=”success” ]Δείτε την προσφορά του cine ΑΛΙΜΟΣ: Θερινό Σινεμά Δίπλα στο Κύμα: Είσοδος σε Ταινία της Επιλογής σας, στο Cine Άλιμος, με 2€ (από 4).
Ισχύει από 01/06 έως 10/09/2017, για Δευτέρα έως Κυριακή[/box]

Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί, θα είναι το «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο δημιουργός!

Δείτε το Cine Άλιμος στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *