ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυρτές γυάλινες οθόνες απο την Apple

Τα τελευταία χρόνια η Apple δεν κάνει απλά “βήματα μπροστά”, αλλα “άλματα μπροστα”. Βρίσκεται πάντα μέσα στις top lists σε ό,τι έχουν να κάνουν με πωλήσεις, trends, hyping και πολλές άλλες κυρίως λόγω των νέων ιδεών και του glamourous style που ακολουθεί πιστά η εταιρία απο το Cupertino.

Μέσα στις καινοτομίες που έρχονται απο την Apple συγκαταλέγεται και η στροφή της στις κυρτές γυάλινες οθόνες που όπως λένε οι πληροφορίες θα μας έρθουν μέσα στο 2012. Λέγεται επίσης πως η Apple έχει ήδη αγοράσει τον εξοπλισμό κοπής γυαλιού στους προμηθευτές της με τους τελευταίους να μην είναι και τόσο ενθουσιασμένοι απο την νέα γραμμή φιλοσοφίας της εταιρίας.

Για να σας θυμίσουμε, αυτή τη στιγμή το μόνο κινητό τηλέφωνο που έχει κυρτή επιφάνεια στην οθόνη του είναι το Google Nexus S και η Samsung όχι μόνο δεν το κρύβει αλλα το διαφημίζει και το συγκαταλέγει μέσα στα πλεονεκτήματα έναντι των άλλων smartphones.

Το αν η Apple στραφεί στις “καμπύλες” ακόμα και στο iPhone, μένει να το δούμε, το σίγουρο πάντως για να μην ξεχνιόμαστε, είναι πως το νέο κτίριο της Apple δεν θα έχει ούτε μία ευθεία γυάλινη επιφάνεια.
Όλα θα είναι μία τεράστια καμπύλη!

[DAILYFIX.GR @ apn]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *