ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google καλεί τους Developers όλου του κόσμου

Η Google καλεί τους Developers όλου του κόσμου και μάλιστα με μία απο τις πιό όμορφες και γεμάτες φαντασία παρουσιάσεις σε ένα “to know us better” site!

Με το νέο site φτιαγμένο ειδικά για τους developers ανα τον κόσμο, το developers.google.com, η Google θέλει να έρθει πιό κοντά σε εσένα, τον επίδοξο developer και να μάθει απο εσένα καινούργια πράγματα, καινούργιες ιστορίες, καινούργιες ιδέες που θα κάνει την εταιρία πιό δυνατή και πιό καινοτόμα.

Εκεί, θα μπορείς να συνομιλήσεις με άλλους developers και να μοιραστείς το πάθος σου για κώδικα μαζί με εκατομμύρια άλλους developers που υπάρχουν επάνω στον πλανήτη.

Είναι σαν να λέμε το “σπίτι” των developers οπου όλοι έχουν να πούν μία ιστορία τους. Φυσικά και η Google θέλει να εμπλουτίσει τις γνώσεις της, θέλει να κάνει εσένα τον μανιακό με τον κώδικα developer να ασχοληθείς με τα προϊόντα της και αυτό εδώ που τα λέμε μόνο καλό είναι.

Νέες τεχνολογίες, Android, Youtube και πολλά άλλα Projects περιμένουν εκεί, έτοιμα να τα “αναβαθμίσεις” αρκεί να έχεις ιδέες. Στον κόσμο του Internet πλέον όλοι έχουν ίσες ευκαιρίες. Πέρα απο όλα αυτά όμως, θα παραδεχθείτε πως όντως είναι μία απο τις καλύτερες παρουσιάσεις της Google!

Γέμισε το μάτι μου με χρώματα.. ουάου..

[DAILYFIX.GR @ apn]

Google Developer Stories

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QE5KOfjKLy0[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *