Επικαιρότητα

Διαδηλώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο


Aπροσπέλαστο σήμερα το κέντρο της Αθήνας, λόγω των εκδηλώσεων, για τη συμπλήρωση δύο ετών από τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί από συλλόγους μαθητών και φοιτητών, σωματεία και πολιτικά κόμματα.

Στις 12.00 έχει προγραμματιστεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, ενώ την ίδια ώρα ξεκινά η παννατική τρίωρη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ.

Από αυτή την ώρα και μέχρι αύριο στις 7 το πρωί, ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στους περισσότερους δρόμους του κέντρου.

Κλειστές θα είναι, η Αλεξάνδρας, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Βασιλίσσης Όλγας, η Πανεπιστημίου, η Αμαλίας και η Φιλελλήνων. Επίσης, οι δρόμοι γύρω από τις πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Κοτζιά και Κάνιγγος, καθώς και τμήματα των οδών Συγγρού, Πατησίων, Πειραιώς, Βασιλίσσης Σοφίας, Ρηγίλλης, Υψηλάντου, Κόκκαλη, Μάρνη, Στουρνάρη, Μπουμπουλίνας και Γ’ Σεπτεμβρίου.

Επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών, προκειμένου να αποτραπεί η συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις, και επίδειξη αυταρχισμού, καταγγέλλουν Συνασπισμός και ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *