Αθλητικά

Διακόπηκε ο αγώνας Εργοτέλης-Ολυμπιακός

Ένα ημίχρονο παίχθηκε μόνο στο “Παγκρήτιο” στο παιχνίδι του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ο διαιτητής Γιάχος αποφάσισε την οριστική διακοπή του. Μετά από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και πριν ξεκινήσει το δεύτερο, ο ρέφερι από τη Χίο αποφάσισε την οριστική διακοπή του, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, παρά την προσπάθεια των συνεργείων να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε.

Το αποτέλεσμα στα πρώτα 45 λεπτά ήταν 0-0.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Σούπερ Λίγκα γνωστοποιεί ότι η συνέχεια του αγώνα Εργοτέλη-Ολυμπιακού, που διακόπηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή Γιάχο, δεν θα διεξαχθεί αύριο λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αναλυτικά: “Ανακοινώνεται ότι η συνέχεια του αγώνα Εργοτέλης-Ολυμπιακός, ο οποίος διακόπηκε κατόπιν απόφασης του διαιτητή κ. Α. Γιάχου, προκειμένου να διαφυλαχθεί η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών λόγω της βροχόπτωσης που επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. δε συναινεί στη διεξαγωγή του αύριο, όπως προβλέπει ο ΚΑΠ, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών“.

Στα 45 λεπτά που παίχτηκε ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, χωρίς να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία, ενώ ο Εργοτέλης προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να παραβιάσει την εστία του Πάρντο. Στο πρώτο μέρος η φάση που “σημάδεψε” το παιχνίδι έγινε στο 22′, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Τοροσίδη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοντέστο, ωστόσο, με υπόδειξη του βοηθού ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η τηλεοπτικός φακός, όμως, δεν δικαίωσε τον επόπτη, καθώς ο διεθνής άσος των “ερυθρόλευκων” καλυπτόταν από τον Χίμπλινγκερ.

Ο Ολυμπιακός στο βούρκο του Παγκρήτιου ήταν η ομάδα που προσπάθησε, στο μέτρο του δυνατού, να βάλει κάτω τη μπάλα και να απειλήσει. Οι προσπάθειες των παικτών του Βαλβέρδε, όμως, σταματούσαν έξω από την περιοχή του Δασκαλάκη, ενώ από την άλλη οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να γίνουν απειλητικοί, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στο 38′ το απευθείας φάουλ του Ντουντού μπλόκαρε ο Δασκαλάκης.

Κίτρινες: Ολίσε

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χάντι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα βίντεο εδώ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ey1McIlx4gs[/youtube]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *